United Insurance home
Delta LloydAutoverzekering › Aanschafwaarderegeling

Aanschafwaarderegeling autoverzekering Delta Lloyd

Met de uitstekende aanschafwaarderegeling op de Delta Lloyd autoverzekering via United Insurance bent u bij totaalverlies goed verzekerd.

Wat houdt de aanschafwaarderegeling in?

De aanschafwaarderegeling zorgt ervoor dat u met een tweedehands auto binnen drie jaar na aankoop bij totaalverlies het volledige aankoopbedrag terug krijgt. Dit geldt voor auto’s die op moment van aanschaf ouder zijn dan één jaar, maar niet ouder dan 5 jaar. Vanaf drie jaar na aankoop wordt de dagwaarde vergoed volgens de ANWB/Bovag Koerslijst, waarbij u nog eens 10% extra ontvangt.

Hierdoor kunt u bij totaalverlies altijd een gelijkwaardige auto terugkopen. Onder totaalverlies wordt diefstal, totaalverlies als geval van een aanrijding (bij een all risk dekking), maar ook als gevolg van onder andere storm verstaan.

Rekenvoorbeeld 1

U koopt een drie jaar oude Volkswagen Golf voor € 20.000 en sluit hiervoor een all risk of beperkt casco autoverzekering bij United Insurance. 30 maanden na aanschaf wordt de auto gestolen.

Schadeuitkering: de volledige aanschafwaarde van € 20.000

Rekenvoorbeeld 2

Stel dat uw Volkswagen Golf niet 30 maanden, maar 60 maanden na aanschaf gestolen wordt.

Schadeuitkering: waarde volgens ANWB Koerslijst + 10% extra

Met de aanschafwaarderegeling ben je dus uitstekend en zonder zorg verzekerd! Lees hier alles over de nieuwwaarderegeling van Delta Lloyd via United Insurance.

Er zijn ook een aantal beperkingen. Voor een importauto is de aanschafwaarderegeling niet van toepassing. De auto mag uitsluitend voor particulier gebruik bestemd zijn en hij dient gekocht te zijn bij een merkdealer of erkend BOVAG bedrijf. En de nota dient overlegd en de betaling aangetoond te kunnen worden.

premie berekenen

De Amersfoortse

Autoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,5345 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.