Over ons

Wij zien het als onze taak om het gemakkelijk te maken om juiste keuzes te kunnen maken, vooraf helder te zijn over wat van een verzekering verwacht mag worden zonder verrassingen achteraf en voor onze producten én onze diensten een faire prijs te vragen.

Wij willen iedereen de gelegenheid geven zich goed te verzekeren met optimale service tegen een lage premie

Zie ook: Team United Insurance

Daarom United Insurance

Wij geloven dat niet iedereen in staat is of de tijd heeft om zich voldoende te verdiepen in de oplossingen (meestal een verzekering) die er zijn om financiële risico´s goed af te dekken. Er zit veel koren tussen het kaf en de voorwaarden kennen soms kleine lettertjes die vooraf niet duidelijk worden gemaakt. In het brede aanbod zit een groot verschil in prijs en kwaliteit.

Hoe doen wij dat?

United Insurance koopt grote volumes in, gebruikt haar kennis van de markt en de producten, maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard oplossingen, gebruikt geen moeilijke termen en past waar mogelijk moderne hulpmiddelen toe. Dat zie je direct terug in goede producten tegen lage premies.

Van ieder product selecteren wij slechts aanbieders met uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Dus geen oneindige en lastige keuzes aan producten en maatschappijen, maar duidelijkheid.

Wat doen wij voor u?

Eigenlijk alles!

Wij presenteren je een helder aanbod waaruit je snel en prettig een keuze kunt maken. De keuzes die wij je geven zijn uitsluitend aanbiedingen met een uitstekende dekking. En wij hebben met deze aanbieders de beste deal voor je uitonderhandeld.

Ben je eenmaal klant dan houden wij jaarlijks voor jou de vinger aan de pols. Bijvoorbeeld je autoverzekering wordt niet zomaar automatisch voor een jaar verlengd. Ruim van tevoren krijg je van ons een voorstel of het eventueel beter kan. Zo ben je altijd tegen de beste prijs en voorwaarden verzekerd. En wij doen het werk voor jou!

Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor alle vragen en wijzigingen. Ook wikkelen wij schades voor je af. Wij nemen graag alle zorg uit handen.

En .. Onze service stopt niet als je klant bent.

Uw tevredenheid is voor ons belangrijk

Onze helpdesk staat altijd voor je klaar. Je kunt ons via telefoon, e-mail en chat bereiken. Je wordt te woord gestaan door gemotiveerde medewerkers met verstand van zaken. Onze doelstelling is om direct te helpen en alle vragen te beantwoorden zonder lange wacht- en responstijden. Ons streven is om binnen 24 uur te antwoorden, zeker op werkdagen en vaak ook op zaterdag en zondag.

Als je tevreden bent over onze dienstverlening is onze missie geslaagd. De reviews van onze klanten zijn hiervan het beste bewijs. Onafhankelijke websites zoals Zeker.com en Ervaringen.nl publiceren beoordelingen door consumenten over onze dienstverlening.

Door onafhankelijke organisaties als Consumentenbond en MoneyView zijn onze producten en dienstverlening al meerdere malen positief beoordeeld.

Hoe worden wij betaald?

Als je een verzekering via onze website afsluit zie je de totale premie vermeld staan. Deze premie en eventueel eenmalige poliskosten zijn inclusief onze kosten vermeld. In de premie is een klein percentage - dit wordt provisie genoemd - voor ons bestemd. Van deze provisie betalen wij al onze kosten, zoals personeel, automatisering, administratie, schadeafwikkeling en reclame. Je hebt daarmee altijd toegang tot onze specialisten en begeleiding.

De keuze van je verzekering online afsluiten

Op onze site kan je zelf de premie van verzekeringen berekenen en vergelijken, verzekeringsvoorwaarden vergelijken en de verzekering van je keuze online afsluiten. Wij zorgen dat de verzekering wordt ondergebracht bij de verzekeraar en verstrekken je informatie, maar wij adviseren je via deze website niet! Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor enige schade die het gevolg is van een onjuiste keuze die je hebt gemaakt of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de gegevens. Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, wil je toch advies of heb je andere vragen, aarzel dan niet en neem contact op via info@unitedinsurance.nl.

Waarom vind ik sommige verzekeringen hier niet?

Dat is een bewuste keuze. Voor sommige verzekeringen is het internet gewoon niet geschikt. Dat geldt vooral voor adviesgevoelige verzekeringen.

Vriend van Make-a-Wish

United Insurance vindt het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van een participatiemaatschappij. Zorg dragen voor elkaar, mét elkaar. En vooral op het moment dat een ander dat niet alleen kan. Wij zijn dan ook trots dat we een duurzame samenwerking hebben kunnen opzetten met Make-a-Wish.

Deskundig en onafhankelijk
  • Onze WFT dienstenwijzer
  • Lid van Adfiz
  • Lid van NVGA
  • Register Makelaar in Assurantien (RMIA)
  • Lid van Registerpensioenadviseurs (RPA)
  • Klachteninstituut KiFiD 300.013472
  • Lid van Trust Risk Control
  • KvK 33002950
  • SER 15803-A
  • WFT-vergunningsnummer 12018968
Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat