Beste aanbod Nationale-Nederlanden Zorg

Met 4% korting op de basisverzekering én tot 20% korting op aanvullende verzekeringen voordelige Nationale-Nederlanden zorgverzekering.

Bereken je premie

Voordelige Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeften, ook op het gebied van zorg. Of je nu dichtbij huis geholpen wilt worden of liever verder reist voor die ene specialist, direct antwoord wilt op een zorgvraag of de tijd neemt voor een second opinion van een internationale topspecialist, Nationale-Nederlanden denkt met je mee.

Krijg toegang tot de beste zorg, altijd en overal. Nationale – Nederlanden biedt een restitutie verzekering aan, waarbij sprake is van vrije zorgkeuze. Naast de 4% korting op de Basisverzekering en tot 20% korting op de aanvullende dekkingen, biedt Nationale – Nederlanden u aanvullende diensten aan, zoals Best Doctors en SkinVision.

Iedereen heeft recht op de kortingen en de zorgverzekering is voor iedereen vrij toegankelijk

Heb je al een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden en profiteer je nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons Online Overstapformulier om direct de korting aan te vragen.

Voordelen

  • Best doctors
  • SkinVision
  • Wachtlijst bemiddeling
  • Zorgvergelijker
  • Gratis Tandongevallen dekking bij een aanvullende verzekering
  • 100% buitenlanddekking spoedeisende zorg bij afsluiten van aanvullende verzekering
  • App "Vraag de dokter"

Bereken je premie

Premies 2021

United Insurance heeft de voordeligste Nationale-Nederlanden restitutie zorgverzekering van Nederland.

Met 4% korting op de basisverzekering en tot maar liefst 20% korting op de aanvullende zorgverzekeringen profiteer je altijd van de beste deal. Je betaalt bij United Insurance in 2021 slechts € 128,10 per maand voor de basispolis van Nationale-Nederlanden zonder extra eigen risico. Met € 885 extra eigen risico is de premie slechts € 107,27 per maand.

Nationale-Nederlanden basisverzekering 2021

Iedereen in Nederland moet een basisverzekering afsluiten. Nationale-Nederlanden biedt haar verzekerden een restitutiepolis aan; de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering. Dit is een basisverzekering waarbij je veel keuzevrijheid hebt. Je bepaalt zelf welke zorgverlener hij kiest. De collectiviteitkorting op de basisverzekering bedraagt bij United Insurance de maximale 4%.

Wacht niet langer en profiteer bij United Insurance van een van de hoogste kortingen van Nederland. Ook in 2021 is United Insurance een goedkope aanbieder van Nationale-Nederlanden!

Besparen duurt maar 1 minuut!

Al bij verzekerd bij Nationale-Nederlanden?

Ben je al bij Nationale-Nederlanden verzekerd? Dan stap je zonder gedoe over naar United Insurance. Met 4% en tot 20% korting profiteer je altijd van de beste deal.

Je bent verzekerd bij Nationale-Nederlanden en wilt ook in 2021 fors besparen op de premie? En dat zonder dat je een nieuwe verzekering hoeft aan te vragen? Ook als je elders een Nationale-Nederlanden zorgverzekering hebt afgesloten.

Vul het Online Overstapformulier in en verstuur het naar ons. In 1 minuut bespaar je tot wel honderden euro´s per jaar.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat