Beste aanbod Nationale-Nederlanden Zorg

Met 4% korting op de basisverzekering én tot 20% korting op aanvullende verzekeringen de goedkoopste Nationale-Nederlanden zorgverzekering.

Bereken je premie

Goedkope Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Voor het 13de jaar op rij biedt alleen United Insurance je de hoogste kortingen op de Nationale-Nederlanden 1 zorgverzekering. Nergens anders vind je een beter aanbod.

1 Sinds 1 juli 2018 is de naam Delta Lloyd overgegaan in Nationale-Nederlanden

Maak direct een berekening en ervaar of het ook voor jou de goedkoopste zorgverzekering is. Je vindt nergens in Nederland hogere kortingen voor de zorgverzekeringen van Nationale-Nederlanden die voor iedereen toegankelijk zijn.

Iedereen heeft recht op de kortingen en de zorgverzekering is voor iedereen vrij toegankelijk

Heb je al een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden en profiteer je nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons Online Overstapformulier om direct de korting aan te vragen.

Voordelen

  • 4% korting Nationale-Nederlanden restitutie basisverzekering
  • 20% korting Nationale-Nederlanden aanvullende verzekeringen
  • Bestaande verzekerden bij Nationale-Nederlanden profiteren ook van de hoge kortingen
  • Restitutiepolis, vrije zorgkeuze en dus geen verrassingen achteraf
  • Altijd acceptatie aanvullende pakketten Start, Extra, Compleet, Comfort
  • Altijd acceptatie voor TandenGaaf € 250 en € 500*
  • 14 dagen bedenktijd
  • In iedere TandenGaaf verzekering zit een ongevallendekking voor mondzorg tot 10.000
  • Opzegservice automatisch bij de aanvraag

* Voor TandenGaaf € 1000 nemen wij jou non-selectief over op basis van een kopie-polis van een bestaande tandartsverzekering van € 1000 of hoger.

Bereken je premie

Premies 2020

United Insurance heeft de goedkoopste Nationale-Nederlanden restitutie zorgverzekering van Nederland.

Met 4% korting op de basisverzekering en tot maar liefst 20% korting op de aanvullende zorgverzekeringen profiteer je altijd van de beste deal. Je betaalt bij United Insurance in 2020 slechts € 117,85 per maand voor de basispolis van Nationale-Nederlanden zonder extra eigen risico. Met € 585 extra eigen risico is de premie slechts € 111,18 per maand.

Nationale-Nederlanden basisverzekering 2020

Iedereen in Nederland moet een basisverzekering afsluiten. Nationale-Nederlanden biedt haar verzekerden een restitutiepolis aan; de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering. Dit is een basisverzekering waarbij je veel keuzevrijheid hebt. Je bepaalt zelf welke zorgverlener hij kiest. De collectiviteitkorting op de basisverzekering bedraagt bij United Insurance de maximale 4%.

Wacht niet langer en profiteer bij United Insurance van een van de hoogste kortingen van Nederland. Ook in 2020 is United Insurance een goedkope aanbieder van Nationale-Nederlanden!

Besparen duurt maar 1 minuut!

Al bij verzekerd bij Nationale-Nederlanden?

Ben je al bij Nationale-Nederlanden verzekerd? Dan stap je zonder gedoe over naar United Insurance. Met 4% en 20% korting profiteer je altijd van de beste deal.

Je bent verzekerd bij Nationale-Nederlanden en wilt ook in 2020 fors besparen op de premie? En dat zonder dat je een nieuwe verzekering hoeft aan te vragen? Ook als je elders een Nationale-Nederlanden zorgverzekering hebt afgesloten.

Vul het Online Overstapformulier in en verstuur het naar ons. In 1 minuut bespaar je tot wel honderden euro´s per jaar.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat