Beste aanbod Nationale-Nederlanden Zorg

Een van Nederlands bekendste verzekeraars is Nationale Nederlanden met ruime keuze uit aanvullende dekkingen voordelige Nationale-Nederlanden zorgverzekering.

Bereken je premie

Voordelige Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeften, ook op het gebied van zorg. Of je nu dichtbij huis geholpen wilt worden of liever verder reist voor die ene specialist, direct antwoord wilt op een zorgvraag of de tijd neemt voor een second opinion van een internationale topspecialist, Nationale-Nederlanden denkt met je mee.

Nationale Nederlanden biedt een combinatiepolis met veel keuzevrijheid. Kies zelf je huisarts, ziekenhuis, specialist of kliniek, en ze vergoeden de zorgkosten. Met de meeste zorgaanbieders is een contract afgesloten. Alleen voor niet gecontracteerde fysio- en oefentherapie, wijkverpleging en GGZ wordt 75% vergoed. In dat geval kijken ze ook naar het maximumtarief. Naast de ruime keuze uit aanvullende dekkingen biedt Nationale Nederlanden aanvullende diensten aan, zoals Second opinion via Best Doctors, wachtlijstbemiddeling, SkinVision en hulp bij een gezonde leeftijd met het Fit Pakket.

Iedereen heeft recht op de kortingen en de zorgverzekering is voor iedereen vrij toegankelijk

Heb je al een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden en profiteer je nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons Online Overstapformulier om direct de korting aan te vragen.

Voordelen

Kies je voor een aanvullend pakket dan ontvang je standaard:

 • Spoedeisende hulp buitenland - 100% waar je ook bent
 • Mondzorg bij ongevallen - € 10.000,- per ongeval per jaar
 • Meegroeiservice - Eén keer per jaar tussentijds je aanvullende verzekering wijzigen in situaties zoals een zwangerschap of pensionering

Bereken je premie

Premies 2024

United Insurance heeft de voordelige Nationale-Nederlanden zorgverzekering.

Je betaalt bij United Insurance in 2024 slechts € 140,50 per maand voor de basispolis van Nationale-Nederlanden zonder extra eigen risico. Met € 885 extra eigen risico is de premie slechts € 125,50 per maand.

Besparen duurt maar 1 minuut!

Vergoedingen

Je hebt recht op een groot aantal vergoedingen vanuit de basisverzekering. Wat vergoedt de basisverzekering?

 • Bezoek aan specialist of huisarts
 • Ziekenhuisopname
 • Tandheelkundige zorg voor kinderen tot 18 jaar
 • Fysiotherapie vanaf de 21e behandeling, als je aandoening staat op de lijst met indicaties
 • Medicijnen die staan op Medicijnkosten.nl
 • Hulpmiddelen, zoals gehoorapparaten en protheses

Voor sommige zorg uit de basisverzekering betaal je zelf een deel van de kosten. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt een verplicht eigen risico. Voor bepaalde zorg betaal je wettelijke eigen bijdrage.

Aanvullende dekkingen:

Met aan aanvullende verzekering verzeker je de zorg die niet vanuit de basisverzekering vergoed wordt. Verwacht je zorgkosten te maken voor bijvoorbeeld fysiotherapie, kraamhulp, alternatieve geneeswijzen, de tandarts of ga je vaker naar het buitenland? Dan kan een aanvullende verzekering slim zijn.

Nationale Nederlanden heeft een aanvullende verzekering voor iedereen, zónder medische selectie. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met de meest uitgebreide aanvullende verzekering van een van de ouders.

Je hebt de keuze uit de aanvullende verzekeringen: Instap, Start, Extra, Compleet, of kies één van de Jij & Zorgbundels: een combinatie van een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering. Daarnaast zijn er vier tandartsverzekeringen.

Wat valt er zoal onder de aanvullende dekkingen?

Facings, spataderen, plastische chirurgie, kunstgebit, acne, besnijdenis, ooglaseren, hospice, kraamzorg, gebitsprothese, orthodontie en beugel.

Met de TandenGaaf tandartsenverzekering van Nationale Nederlanden kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

 • Vergoeding van een groot aantal behandelingen door tandarts en mondhygiënist
 • 100% vergoeding tot het maximale bedrag van jouw tandartsverzekering
 • Tot € 10.000,- ongevallendekking per gebeurtenis voor mondzorg
 • Voor kinderen tot 18 jaar is mondzorg gedekt via de basisverzekering en is een tandartsverzekering niet nodig
 • Voor zorg die jouw tandartsverzekering vergoedt, geldt het eigen risico niet

Alle vergoedingen op een rij

Wil je weten wat de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering vergoedt in 2024 voor bijvoorbeeld mantelzorg, diëtist, zoals ooglidcorrectie, anticonceptie, mantelzorg, ergotherapie? In het vergoedingenoverzicht kun je eenvoudig zoeken op alfabet of een woord als zoekterm invullen.

Al verzekerd bij Nationale-Nederlanden?

Ben je al bij Nationale-Nederlanden verzekerd? Dan stap je zonder gedoe over naar United Insurance.

Je bent verzekerd bij Nationale-Nederlanden en wilt ook in 2024 besparen op de premie? En dat zonder dat je een nieuwe verzekering hoeft aan te vragen? Ook als je elders een Nationale-Nederlanden zorgverzekering hebt afgesloten.

Vul het Online Overstapformulier in en verstuur het naar ons.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat