Dekking autoverzekering

Welke dekking bij jouw auto past is afhankelijk van het bouwjaar, financiering en persoonlijke wensen. Met de keuze van United Insurance ben je verzekerd van een optimale dekking tegen de beste prijs.

Als autobezitter ben je verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Onze WA-autopolis vergoedt de schade die je onbedoeld aan anderen of spullen van anderen veroorzaakt met je auto. Materiële schade is gedekt tot € 2,5 miljoen en letselschade wordt vergoed tot € 6 miljoen.

Bereken je premie

Uitbreiden

Daarnaast kun je je auto ook tegen schade verzekeren. Je kunt dan kiezen uit een beperkte of een volledige dekking. Bij Beperkt Casco is je auto onder andere verzekerd tegen storm-, brand- en bliksemschade. Met Volledig Casco ben je allrisk verzekerd en wordt ook de schade vergoed die je zelf veroorzaakt.

Wat is verzekerd?

  WA Verplicht Beperkt Casco Volledig Casco
Materiele schade aan derden tot € 2,5 miljoen    
Letselschade aan derden tot € 6 miljoen    
Brandschade, bliksemschade  
Aanrijding met dieren  
Natuurrampen, hagel en storm  
Diefstal  
Ruitschade  
Eigen schade door slippen, botsen, van de weg raken    

Wat is niet gedekt?

We stellen bepaalde beveiligingseisen aan duurdere auto´s, anders heb je geen diefstaldekking. Denk bijvoorbeeld aan een startonderbreker en/of alarminstallatie. Dit geldt ook voor bepaalde terreinwagens zoals Sports Utility Vehicles (SUV´s) en Sports Activity Vehicles (SAV´s) die zéér gewild zijn bij het dievengilde.

Ook accessoires die niet af-fabriek zijn gemonteerd zijn niet standaard meeverzekerd. Maar je kunt ze uiteraard wel meeverzekeren. Kampeerauto´s en zelfgebouwde auto´s kun je bij ons niet verzekeren.

Welke dekking past bij jou en je auto?

Bereken je premie

Zie ook

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat