United Insurance home

De goedkoopste bestelautoverzekering. Direct afsluiten, direct dekking!

Onze premies zijn altijd scherp geprijsd want wij vergelijken die continu met andere aanbieders van autoverzekeringen. Zó zorgen we ervoor dat onze bestelautoverzekering tot de goedkoopste behoort!

Laat u ook overtuigen door de reviews die verzekerden op United Insurance achterlieten.

5 sterren verzekering!

In een onderzoek door MoneyView zijn ruim 50 allrisk autoverzekeringen op prijs en kwaliteit beoordeeld. De autoverzekeringen zijn onderling vergeleken met tientallen postcodes en honderden auto´s. Goed en duur gaan zeker niet altijd samen en het verschil tussen de duurste en goedkoopste kan oplopen tot ruim 120%.

Ook onze autoverzekering is door MoneyView in het onderzoek betrokken en hieruit blijkt dat wij als enige zowel op Prijs als Kwaliteit de maximale score van 5 sterren behaalt. De premie is zelfs 32% lager dan gemiddeld en dat terwijl de dekking tot de beste behoort.

En daarmee toont het onderzoek aan dat een hoge kwaliteit en lage prijs uitstekend samengaan.

premie berekenen

Voordelen

Uw bestelautoverzekering opzeggen

Zeg vandaag nog uw huidige bestelautoverzekering op. De meeste bestelautoverzekeringen kunt u direct opzeggen. Download de opzegbrief en stuur die snel naar uw huidige verzekeraar/tussenpersoon.

Bestelautoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,321 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.