Voor wie is een bestelauto­verzekering?

Met de bestelautoverzekering van United Insurance ben je verzekerd van een complete dekking met alle keuzevrijheid. We verzekeren bestelauto’s tot 3.500 kg en autobusjes voor maximaal 8 personen, exclusief de bestuurder.

Bereken je premie

Je bent vaak onderweg met je bestelauto. Alleen, met personeel of met goederen. Extra belangrijk om dan goed verzekerd te zijn. 3 vertrouwde dekkingsvormen van WA, Casco en Allrisk vormen de basis, de 6 aanvullende dekkingen maken de verzekering op maat gesneden.

Alles kan

Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je dekking is. Zo kun je ervoor kiezen om naast de WA ook de schade door van buitenkomend onheil, zoals storm-, brand- en bliksemschade, te verzekeren. Dit heet een Casco dekking. Maar het is ook mogelijk om schade door eigen schuld als Allrisk mee te verzekeren.

Allerlei personenauto’s kun je verzekeren bij United Insurance. Voor duurdere merken boven de 55.000 euro gelden dan wel bepaalde beveiligingseisen om diefstal te voorkomen. We maken geen onderscheid tussen jongere of oudere bestuurders. Ook maakt ons niet uit hoeveel kilometers je rijdt per jaar. Heb je een strafrechtelijk verleden? Geef dan aan om welk strafbaar feit het ging.

Jonge autobestuurders welkom

Bij United Insurance ontvang je als jonge bestuurder direct 60% no-claimkorting. Je betaalt ook géén extra hoger eigen risico of hogere premies Sluit dus vandaag de goedkoopste autoverzekering voor jongeren af bij United Insurance.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat