Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
Nieuwsflits UnitedInsurance.nl
 
Budget-, Natura- of Restitutiepolis?
 
Al enige jaren kennen wij in zorgverzekeringen het onderscheid tussen de naturapolis en restitutiepolis. In de strijd om de consument is in 2014 de budgetpolis hieraan toegevoegd.

Lees verder »
 
Delta Lloyd zorgverzekering 2015
 
De premie voor 2015 is nog niet bekend. Wel weten wij nu al dat de kortingen van 9% op de restitutieverzekering en 20% op de reguliere aanvullende verzekeringen blijven! Dat betekent dat u ook in 2015 nergens een beter aanbod vindt dan bij United Insurance.

Bovendien wordt er in de restitutieverzekering een aantal verbeteringen doorgevoerd zodat het in 2015 een 100% echte restitutieverzekering is.

Ook voor 2015 hebben wij bij diverse andere zorgverzekeraars aantrekkelijke kortingen voor u bedongen!
 
Tips voor veilig rijden bij slecht weer
 
Nu de winter dichterbij komt, zijn er steeds meer natte dagen en neemt de kans op winterse neerslag toe. De typische Hollandse regenbuien veroorzaken onrust en ongemak op de weg. Verkeersongelukken komen vaker voor. Volgens onderzoek verdubbelt de kans op een ongeluk tijdens een regenbui. Goed zicht tijdens je autorit is daarom van groot belang. Welke voorbereidingen kun je nog meer treffen?

Lees verder »
 
Weekendjeweg Superdeals!
 
Buiten het reguliere aanbod heeft Weekendjeweg.nl ook Superdeals. Deze zijn alleen toegankelijk klanten van United Insurance. Via uw online polismap MijnUI kunnen wij u deze aanbieden. Deze Superdeals vindt u niet in het reguliere aanbod en de prijzen zijn nog lager dan het beste aanbod via de openbare website! De Weekendjeweg Superdeals vindt onderaan de eerste pagina van MijnUI in het blokje Kortingdeals. Wist u dat u hier ook Nike sportkleding met hoge kortingen vindt?

Naar MijnUI »
 
Wat doen wij voor onze klanten?
 
Goed verzekeren gaat over zoveel meer dan een lage premie. Wat doen wij voor onze klanten bij schade? Uit de banner onderaan deze nieuwsbrief blijkt dat wij sinds begin 2012 al bijna € 6 miljoen hebben uitbetaald in ruim 4.400 schades. En daar gaat het tenslotte toch om bij verzekeringen als het een keertje tegenzit!

U waardeert onze schadebehandeling bovendien met een 8,9!
 
Op de hoogte blijven premies 2015?
 
Wilt u over alle wijzigingen in de zorgpremies voor 2015 op de hoogte blijven?
Geef u dan op voor de Zorg 2015 Alert Service

Aanmelden Zorgverzekering Alert Service »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam