Beste aanbod ONVZ Zorgverzekering

Gun jezelf ONVZ, de Eersteklas Zorgverzekering. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijzen wij je de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. Daarmee weet je zeker dat het goed geregeld is.

Voor 2023 is de premie voor de basisverzekering bij de eerste klas zorgverzekeraar, ONVZ, € 142,50. Gun jezelf de verzekeraar met excellente service, persoonlijke aandacht en wachtlijstbemiddeling van de ZorgConsulenten.

Bereken je premie

Iedereen heeft recht op de unieke ONVZ services bij United Insurance

Al bij ONVZ?

Ben je al verzekerd bij ONVZ of heb je elders een ONVZ zorgverzekering afgesloten? Sluit je huidige ONVZ polis eenvoudig over!

Nu overstappen

Daarom kiezen voor ONVZ

  • Vrije keuze zorgverleners
  • Snelle behandeling van je declaraties
  • Wij helpen je overstappen!
  • Advies van Zorgconsulent

Basisverzekering

Vrije zorgkeuze
ONVZ is een restitutieverzekeraar. Dat betekent dat je helemaal vrij bent om je dokter en ziekenhuis te kiezen. En dat we behandelingen volledig vergoeden, tot wat wettelijk is toegestaan. Je loopt dus een minimaal risico op bijbetalen.

Aanvullende verzekering

Zeer ruime vergoedingen
Is de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering te beperkt voor jou? Vraag dan een aanvullende zorgverzekering bij ons aan. Je hebt de keuze uit 4 verschillende, met zeer ruime vergoedingen.

Tandverzekeringen

Ruime keuze
Ben je boven de 18 jaar? Dan vergoedt je basisverzekering tandartsbezoeken niet. Onze tandverzekeringen zijn dé oplossing.

Wereldfit

Overal verzekerd
Met deze aanvullende verzekering krijg je een volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor je gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Bereken je premie


MKB

Ben je ingeschreven in de KvK? Ondernemers en hun medewerkers profiteren van het MKB Collectief met 4% korting op de basisverzekering en maar liefst 10% korting op de aanvullende verzekeringen.

Bereken je MKB premie

Zit je al bij ONVZ of heb je elders een ONVZ polis aangevraagd? Sluit je huidige ONVZ zorgverzekering in het MKB Collectief eenvoudig over en ontvang direct 4% en 10% korting.

Nu overstappen

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat