Beste aanbod ONVZ Zorgverzekering

Met 7% korting op aanvullende verzekeringen (MKB krijgt 4% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende dekkingen) de meest aantrekkelijke ONVZ zorgverzekering. Op de basisverzekering geldt geen extra korting.

Voor 2022 heeft United Insurance mooie kortingen bedongen op de ONVZ zorgverzekeringen. Betaal slechts € 134,50 per maand voor de basisverzekering. Alleen bij United Insurance. Voor je aanvullende ONVZ zorgverzekering hebben wij 7% korting uitonderhandeld.

Bereken je premie

Iedereen heeft recht op de unieke ONVZ kortingen bij United Insurance

Al bij ONVZ?

Ben je al verzekerd bij ONVZ of heb je elders een ONVZ zorgverzekering afgesloten? Sluit je huidige ONVZ polis eenvoudig over en ontvang 1-op-1 direct 7% korting op de aanvullende dekkingen!

Nu overstappen

Daarom kiezen voor ONVZ

  • Vrije keuze zorgverleners
  • Snelle behandeling van je declaraties
  • Wij helpen je overstappen!
  • Advies van Zorgconsulent

Basisverzekering

Vrije zorgkeuze
ONVZ is een restitutieverzekeraar. Dat betekent dat je helemaal vrij bent om je dokter en ziekenhuis te kiezen. En dat we behandelingen volledig vergoeden, tot wat wettelijk is toegestaan. Je loopt dus een minimaal risico op bijbetalen.

Aanvullende verzekering

Zeer ruime vergoedingen
Is de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering te beperkt voor jou? Vraag dan een aanvullende zorgverzekering bij ons aan. Je hebt de keuze uit 4 verschillende, met zeer ruime vergoedingen.

Tandverzekeringen

Ruime keuze
Ben je boven de 18 jaar? Dan vergoedt je basisverzekering tandartsbezoeken niet. Onze tandverzekeringen zijn dé oplossing.

Wereldfit

Overal verzekerd
Met deze aanvullende verzekering krijg je een volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor je gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Bereken je premie


MKB

Ben je ingeschreven in de KvK? Ondernemers en hun medewerkers profiteren van het MKB Collectief met 4% korting op de basisverzekering en maar liefst 10% korting op de aanvullende verzekeringen.

Bereken je MKB premie

Zit je al bij ONVZ of heb je elders een ONVZ polis aangevraagd? Sluit je huidige ONVZ zorgverzekering in het MKB Collectief eenvoudig over en ontvang direct 4% en 10% korting.

Nu overstappen

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat