Beste aanbod ONVZ Zorgverzekering

Gun jezelf ONVZ, de Eersteklas Zorgverzekering. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijzen wij je de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. Daarmee weet je zeker dat het goed geregeld is.

Voor 2024 is de premie voor de basisverzekering bij de eerste klas zorgverzekeraar, ONVZ, € 151,20. Gun jezelf de verzekeraar met excellente service, persoonlijke aandacht en wachtlijstbemiddeling van de ZorgConsulenten.

Bereken je premie

Iedereen heeft recht op de unieke ONVZ services bij United Insurance

Al bij ONVZ?

Ben je al verzekerd bij ONVZ of heb je elders een ONVZ zorgverzekering afgesloten? Sluit je huidige ONVZ polis eenvoudig over!

Nu overstappen

Daarom kiezen voor ONVZ

  • Snelle behandeling van je declaraties
  • Wij helpen je overstappen!
  • Advies van Zorgconsulent

Basisverzekering

ONVZ sluit met veel zorgverleners een contract om te zorgen dat je zo snel mogelijk toegang hebt tot zorg van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.

Ben je benieuwd of je zorgverlener een contract met ONVZ heeft? Bekijk dan de Zorgzoeker. In de Zorgzoeker vind je altijd de actuele status.

Heeft je zorgverlener geen contract? In veel gevallen krijg je dan nog steeds een volledige vergoeding voor verzekerde zorg. Als de prijzen van je zorgverlener maar marktconform zijn. Bij enkele zorgsoorten is dat niet zo en dan moet je soms een deel zelf betalen. Die zorgsoorten met maximale vergoedingen betreffen: Verpleging in de eigen omgeving, Geestelijke gezondheidszorg, Hulpmiddelen, Geneesmiddelen en fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering.

Aanvullende verzekering

Zeer ruime vergoedingen
Is de ONVZ Basisverzekering te beperkt? Vraag dan een aanvullende zorgverzekering bij ons aan. Je hebt de keuze uit 4 verschillende pakketten, met zeer ruime vergoedingen.

Tandverzekeringen

Ruime keuze
Ben je boven de 18 jaar? Dan vergoedt de basisverzekering tandartsbezoeken niet. Onze tandverzekeringen zijn dé oplossing.

Wereldfit

Overal verzekerd
Met deze aanvullende verzekering krijg je een volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor je gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Bereken je premie


MKB

Ben je ingeschreven in de KvK? Ondernemers en hun medewerkers profiteren van het MKB Collectief met 4% korting op de basisverzekering en maar liefst 10% korting op de aanvullende verzekeringen.

Bereken je premie

Zit je al bij ONVZ of heb je elders een ONVZ polis aangevraagd? Sluit je huidige ONVZ zorgverzekering eenvoudig over naar ons MKB collectief en ontvang10% korting op het aanvullende pakket en 3 gratis behandelingen voor fysiotherapie!

Nu overstappen

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat