Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
Kortingen zorgverzekering 2015
 
Premies 2015 zijn bekend
 
Tot 19 november jl hadden zorgverzekeraars de tijd om hun premies voor 2015 bekend te maken. De meesten hebben tot het laatste moment gewacht. In spanning werd uitgekeken naar de verwachte stijging. Deze blijkt in sommige gevallen fors te zijn. Zorgverzekeraars die de premies meer dan gemiddeld hebben verhoogd zijn Anderzorg, CZ, Hema, Interpolis, IZA, IZZ, Menzis, Univé en VGZ. Deze maatschappijen hebben de premie van de basisverzekering met soms wel meer dan € 100 per jaar verhoogd! Benieuwd wat de premie voor uw zorgverzekering wordt?

Naar tabel zorgpremies 2015 »
 
United Insurance collectieve kortingen
 
Ook voor 2015 kochten wij weer scherp voor u in. En de resultaten zijn ernaar. Onderstaand vindt u de kortingen met zorgverzekeraars die wij in ons aanbod hebben opgenomen. Profiteert u nog niet van onze kortingen? Vul dan het online formulier in voor korting. Overstappen zonder gedoe!

Collectieve kortingen zorg »
 
Delta Lloyd (hoogste korting van Nederland!)
 
Ook voor 2015 en daarmee voor het 10de jaar op rij bieden wij u de hoogste kortingen met 9% op de basisverzekering en 20% op de aanvullende pakketten (exclusief pakket Zilver). De maandpremie voor de basisverzekering bedraagt in 2015 € 93,64 zonder extra eigen risico. Bij betaling per kwartaal, halfjaar en jaar krijgt u extra korting, oplopend tot 3% bij jaarbetaling!

Met de Delta Lloyd zorgverzekering heeft u in 2015 een echte restitutiepolis en vrije keuze van zorgverlener. Zelfs als er geen contract is afgesloten met de zorgverlener betaalt Delta Lloyd uw nota (tot 100% van de reguliere tarieven). Een mooie uitbreiding per 1 januari 2015 is dat een ongevallendekking voor mondzorg tot € 10.000 wordt toegevoegd aan de aanvullende (tandarts)verzekeringen. En het verplichte eigen risico kunt u bij Delta Lloyd gespreid betalen.

Delta Lloyd zorgverzekering »
 
ONVZ
 
Met ONVZ bieden wij al jaren "de Rolls Royce onder de zorgverzekeringen" aan. Niet voor niets is ONVZ ook dit jaar weer tot beste zorgverzekeraar uitgeroepen. Een perfecte dekking die naadloos aan te sluiten is op uw eigen wensen en ook met hoge kortingen. Voor iedereen minimaal 4% op de basisverzekering en 8% op de aanvullende pakketten. Bent u ingeschreven in de KvK dan bedraagt de korting zelfs 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten.

ONVZ zorgverzekering »
 
Avéro Achmea
 
Bent u op zoek naar een natura zorgverzekering dan hebben wij deze alleen van Avéro Achmea naast de vertrouwde restitutiepolis in ons aanbod opgenomen. Voor 2015 hebben wij voor iedereen 7,5% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten bedongen.

Mocht u een zorgverzekering bij Avéro Achmea via United Insurance hebben en hierop is een lagere korting van toepassing dan wordt deze automatisch voor uw door ons overgezet naar de hogere korting. Gewoon een kwestie van service!

Avéro Achmea zorgverzekering »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam