Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
Nieuwsflits United Insurance
 
Op reis voor driekwart van de prijs!
 
Onze reisverzekering is niet alleen blijvend scherp geprijsd maar nu zelfs extra voordelig! Sluit u nu een reisverzekering af voor minimaal 12 maanden dan ontvangt u van ons iedere premietermijn 25% extra kassakorting.

Nadat u de reisverzekering heeft aangevraagd corrigeren wij de premienota en dat doen wij het hele eerste jaar. Daarna betaalt u onze doorlopend lage premie. Onze premies liggen circa 15% lager dan de standaardpremies van de specialist Europeesche Verzekeringen.

Reisverzekering berekenen en afsluiten »
 
Moet u ook zo lachen om de Rijdende Rechter?
 
Een fout geplaatste schutting, een verbouwing die verkeerd uitpakt, onenigheid over een aankoop. Het is allemaal herkenbaar. Zaken waar we hartelijk om kunnen lachen, vooral als we ze zien bij de Rijdende Rechter. Maar wat als het u overkomt?

Lees verder »
 
Consumentenbond deed weer onderzoek
 
Voor de Geldgids van juni 2015 deed Consumentenbond een test van woonverzekeringen. En wat blijkt? United Insurance scoort ruim een 7 gemiddeld voor de aansprakelijkheid-, inboedel- en opstalverzekeringen en zat telkens bij de allergoedkoopste aanbieders.

Het bewijst opnieuw dat een uitstekende dekking én een lage premie uitstekend samengaan. Tel daarbij de 8,5 die u ons gemiddeld geeft voor onze service en zelfs een 9 voor schadeafwikkeling dan zit u gegarandeerd goed!

Naar onze woonverzekeringen »
 
Besparen op uw energierekening
 
United Insurance werkt samen met Budget Energie. Zij werken door hun efficiënte service tegen hele lage kosten. Al ruim 250.000 Nederlanders maakten de overstap. En volgens de Consumentenbond behoort Budget Energie tot de top 5 energieleveranciers.

Gemiddeld werd door de overstappers € 300 bespaard. Budget Energie biedt u blijvend lage prijzen, ook als u klant bent!

Bereken uw korting op energie »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam