Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie!
 
United Insurance Nieuwsflits
 
Soms gaat er wel eens wat mis! Door een technische fout heeft u van ons een mail ontvangen waarin de links niet werken. Onze excuses en hierbij de juiste versie:
 
Nog 5 dagen voor uw zorgverzekering
 
Hoewel er door een aantal aanbieders - dat zijn vooral de vergelijkers - hard op de trom wordt geslagen dat er ook dit jaar weer veel overstappers zijn, hebben wij een ander beeld. Het is mogelijk het logische gevolg van de premieverlagingen dat veel verzekerden bij hun bestaande zorgverzekering blijven. Een goed moment om nog eens te checken of de verzekering nog het best passend is.

Wij hebben in ieder geval de goedkoopste restitutiepolis van Delta Lloyd. U kunt uw huidige verzekering tot uiterlijk 31 december a.s. opzeggen. Daarna heeft u nog tot uiterlijk 31 januari 2014 om uw nieuwe zorgverzekering te kiezen en aan te vragen.

Naar zorgverzekering»
 
Bespaartips zorgverzekering
 
Negen tips om de zorgpremie te verlagen voor u op een rij gezet.

Lees verder»
 
AVP 22 euro per jaar
 
Een alleenstaande verzekert particuliere aansprakelijkheid (AVP) al voor minder dan 23 euro per jaar inclusief assurantiebelasting. En een gezin met kinderen verzekert zich voor slechts 45 euro per jaar. Wat betaalt u nu? Tien tegen één dat u meer betaalt!

Bereken uw besparing»
 
Allrisk inboedelverzekering
 
Een gezin met kinderen buiten de grote steden met een gezinsinkomen van rond € 45.000 verzekert zich al voor 78 euro per jaar allrisk voor inboedel zonder eigen risico´s en met garantie tegen onderverzekering.

Een alleenstaande in Amsterdam met een inkomen rond € 30.000 verzekert zich voor minder dan 70 euro per jaar inclusief assurantiebelasting.

Naast een lage premie is de dekking uitgebreid en onze service uitstekend. Lees in de reviews wat onze klanten daarvan vinden.

Bereken premie inboedelverzekering»

Lees de reviews»
 
Vergelijken autoverzekeringen
 
Sinds een aantal maanden bieden we meer autoverzekeringen aan via onze "Best Buy" vergelijking. Dit is een vergelijker zonder keuzestress. De autoverzekeringen zijn allemaal kwalitatief gelijkwaardig. Op basis van uw persoonlijke uitgangspunten worden de premies van gerenommeerde maatschappijen met elkaar vergeleken en het beste aanbod wordt aan u gepresenteerd. U krijgt zo altijd de beste keuze voorgeschoteld.

En het stopt niet bij het afsluiten. Deze vergelijking maken wij ieder jaar opnieuw voor u. Dat noemen wij de "Geïnformeerde Vergelijking". Hebben wij een beter aanbod? Dan wordt u dat automatisch gepresenteerd en kunt direct overstappen. Zo weet u niet alleen bij het afsluiten maar ook alle jaren daarna dat u telkens de beste autoverzekering afsluit. En natuurlijk kunt u ook zelf op ieder gewenst moment overstappen als u een beter aanbod in onze vergelijker vindt. Niet voor niets is onze autoverzekering dagelijks opzegbaar!

Vergelijking autoverzekeringen»
 
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruyterkade 139 1011 AC Amsterdam