Kortlopende annuleringsverzekering

Je kunt de kortlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan je wensen. Kies voor een standaard of een Dubbel-Zeker annuleringsverzekering.

Bereken je premie

Dubbel-Zeker annuleringsverzekering

Met de Dubbel-Zeker annuleringsverzekering krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag, wanneer je de reis moet afbreken in geval vaneen verzekerde gebeurtenis. Zelfs tot de voorlaatste dag van je vakantie.

Geen dekking
Wanneer je geen zin meer hebt in de vakantie of je vind het weer is niet goed genoeg, dan vergoeden we die kosten niet. Ook krijg je geen vergoeding wanneer de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet gaat of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht hebt op een uitkering.

Waarnemer meeverzekeren

Je kunt ook een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld je taken waarneemt op het werk, of die op je huis past terwijl je op reis bent. Als je waarnemer iets overkomt, moet je misschien je vakantie annuleren of eerder terugkeren om de boel draaiende te houden. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Vraag op tijd aan

Als je een reis boekt, regel dan binnen 7 dagen daarna je annuleringsverzekering. Als je de annuleringsverzekering daarna afsluit, dan vergoeden we geen schade als je de reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bekend was in de 3 maanden voordat je de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

Wat is verzekerd?

  Annulering Dubbel-Zeker annulering
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs Kostprijs
Ongebruikte reisdagen Reissom per dag verzekerde bedrag
Ongebruikte reisdagen aanvullende redenen - verzekerde bedrag

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat