Doorlopende annulerings­verzekering

Je kunt de doorlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen naar je wensen. Kies voor een standaard of een allrisk annuleringsverzekering.

Bereken je premie

Allrisk annuleringsverzekering

Met de allrisk annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden je de vakantie annuleert of eerder beëindigt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat je onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. 75% van je annuleringskosten worden dan vergoed.

Geen dekking
Wanneer je geen zin meer hebt in de vakantie of je vind het weer niet goed genoeg, dan vergoeden we die kosten niet. Ook krijg je geen vergoeding wanneer de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet gaat of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht hebt op een uitkering.

Waarnemer meeverzekeren

Je kunt ook een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld je taken waarneemt op het werk, of die op je huis past terwijl je op reis bent. Als je waarnemer iets overkomt, moet je misschien je vakantie annuleren of eerder terugkeren om de boel draaiende te houden. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Wat is verzekerd?

  Annulering Allrisk annulering
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs Kostprijs
Annulering aanvullende redenen - 75% annuleringskosten
Ongebruikte reisdagen Reissom per dag Reissom per dag
Ongebruikte reisdagen aanvullende redenen - 75% van de reissom per dag

Vraag op tijd aan

Als je een reis boekt, regel dan binnen 7 dagen daarna je annuleringsverzekering. Als je de annuleringsverzekering daarna afsluit, dan vergoeden we geen schade als je de reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bekend was in de 3 maanden voordat je de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

Onze doorlopende annuleringsverzekering is onderdeel van de doorlopende Reisverzekering.

Bereken je premie

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat