Voor wie is een motorverzekering?

Voor bezitters van elke motor biedt United Insurance de meest optimale verzekering.

Hoge no-claim korting

Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger je korting. Sluit je voor het eerst een motorverzekering, dan krijg je van ons altijd meteen 48% premiekorting, ook als je jonger bent dan 24 jaar. De no-claimkorting kan oplopen tot 75%.

En als je je auto ook verzekerd hebt bij United Insurance, kun je gebruik maken van de korting van de reeds opgebouwde schadevrije jaren op je auto voor je motor als tweede motorrijtuig.

Bereken je premie

Snel hulp na een ongeval

Wat voor soort motorverzekering je ook bij ons afsluit, je kunt altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp na een ongeval. En is je motor zo beschadigd dat je niet meer verder kan rijden, dan betalen we de kosten van het transport van de motor.

Aanvullende dekkingen

Als motorrijder ben je kwetsbaar in het verkeer. Overweeg daarom een ongevallen opzittenden dekking als onderdeel van je motorverzekering. Dan heb je voor beide opzittenden recht op uitkering na overlijden of bij blijvende invaliditeit na een motorongeluk. Ook schade aan helm en kleding wordt vergoed. Voor beide opzittenden ben je dan voor materiële en letselschade verzekerd tot maximaal 1 miljoen euro.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat