Dekking scooterverzekering

Onze scooterverzekering verzekert schade aan personen tot maximaal € 5.600.000. Voor materiële schade is dit € 2.500.000.

  WA Verplicht Beperkt Casco Volledig Casco
Schade eigen bromfiets    
Schade aan anderen
Schade diefstal, brand en noodweer  
Schade andere onvoorziene gebeurtenissen    

Bereken je premie

Eigen risico

Voor de verplichte WA-verzekering geldt er geen eigen risico, voor Beperkt Casco en Volledig Casco wel. Hoeveel je eigen risico is, hangt af van de cataloguswaarde van je brommer en hoeveel schades je in het verleden hebt gehad. Bij Volledig Casco speelt je leeftijd ook een rol.

Ongevallenverzekering opzittenden

Met de WA-verzekering ben je verzekerd voor de schade van anderen. Kies je voor Beperkt of Volledig Casco? Dan is schade aan je eigen bromfiets verzekerd. Wil je een bedrag ontvangen als je door een ongeval (gedeeltelijk) blijvend invalide raakt? Dan kun je een ongevallenverzekering opzittenden afsluiten. Nabestaanden ontvangen een vast bedrag bij overlijden. En je bijrijder is ook verzekerd.

Schadeverzekering opzittenden

Bij een verkeersongeval kun je verwondingen oplopen, net als degene die bij je achterop zit. Heb je een telefoon, of andere spullen bij je? Dan is de kans groot dat die na het ongeval kapot zijn. De schadeverzekering opzittenden vergoedt de schade aan je gezondheid en de schade aan je spullen of die van je bijrijder tot maximaal 1 miljoen euro.

Verhaalsbijstand

Stel je raakt buiten je schuld betrokken bij een ongeluk. Dat alleen is al vervelend. Soms geeft de ander niet toe dat het zijn schuld was. Dan moet je moeite doen om je schade aan je brommer en andere spullen vergoed te krijgen. Daardoor kunnen de juridische kosten flink oplopen. Met onze aanvullende verzekering Verhaalsbijstand krijg je juridische hulp. Overigens is deze dekking standaard meeverzekerd bij een Casco dekking.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat