Voor wie is een autoverzekering?

Onze autoverzekering is er voor iedere autobezitter. Ongeacht je leeftijd, rijervaring en schadevrije jaren.

In Nederland ben je als autobezitter verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering (WA) af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor letsel- en materiële schade die je aan anderen of spullen van anderen in het verkeer toebrengt.

Bereken je premie

Alles kan

Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je dekking is. Zo kun je ervoor kiezen om naast de WA ook de schade door van buitenkomend onheil, zoals storm-, brand- en bliksemschade, te verzekeren. Dit heet een Casco dekking. Maar het is ook mogelijk om schade door eigen schuld mee te verzekeren met Allrisk.

Allerlei personenauto’s kun je verzekeren bij United Insurance. Voor duurdere merken boven de 55.000 euro gelden dan wel bepaalde beveiligingseisen om diefstal te voorkomen. We maken geen onderscheid tussen jongere of oudere bestuurders. Heb je een strafrechtelijk verleden? Geef dan aan om welk strafbaar feit het ging.

Speciale voordelen voor ‘youngtimers’

Ook zogenaamde youngtimer kun je bij ons verzekeren. Dit is een auto die ouder is dan 15 en jonger dan 25 jaar, met aantrekkingskracht voor liefhebbers. De auto is te jong om oldtimer te noemen, maar wordt wel als liefhebbersauto gebruikt. Bovendien kunnen ondernemers profiteren van fiscaal aantrekkelijke regels voor youngtimers.

Heb je een youngtimer en wil je deze tegen een zeer goed tarief verzekeren? Bereken direct de premie voor de youngtimer autoverzekering.

Beëindig de kentekenregistratie

Verkoop je je auto? Zorg er dan voor dat de koper je auto op zijn naam overschrijft. Je verzekeringsplicht vervalt dan en je ontvangt een vrijwaringsbewijs. Email ons een kopie van de vrijwaring met het verzoek om de verzekering daadwerkelijk te beëindigen. Wij stoppen je verzekering dan per datum van verkoop.

Bereken je premie

Zie ook

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat