Voor wie is een rechtsbijstand­verzekering?

Je realiseert je niet altijd dat er op allerlei gebieden conflicten kunnen ontstaan. Met veel ongemak en schade als ze niet goed worden opgelost. In die gevallen is het prettig als je goed verzekerd bent.

Conflicten kunnen zich in allerlei situaties voordoen. Je vindt bijvoorbeeld dat iemand je op wat voor manier ook heeft benadeeld. Je hebt een botsing gehad in het buitenland en houdt daar blijvend letsel aan over. Of je vakantie is in het water gevallen, doordat je vakantiewoning werd verbouwd tijdens jouw vakantie daar. Je werkgever dreigt je te ontslaan. Dan is het prettig te kunnen terugvallen op een rechtsbijstand­verzekering via United Insurance.

Bereken je premie

Jij bepaalt

De rechtsbijstands­verzekering bestaat uit verschillende modules. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan je inkomen, je auto, medische conflicten of de gezins­rechtsbijstand­verzekering. Afhankelijk van jouw leefsituatie, heb je een koop- of huurhuis, wil je buren-, arbeidsrecht of motorrijtuigen uitsluiten, stel je jouw gewenste modules samen.

Wanneer afsluiten?

Het kan iedereen gebeuren. Heb je een miskoop gedaan? Krijg je een onterechte rekening? Heeft je net aangeschafte huis verborgen gebreken of heb je problemen met de buren?

Als een of meer van onderstaande situaties op jou van toepassing zijn, dan biedt een rechtsbijstands­verzekering uitkomst:

  • Je gaat binnenkort een huis kopen
  • Je kinderen gaan zelfstandig naar school
  • Er staat een verbouwing op stapel
  • Je gaat een auto kopen
  • Continuïteit van je inkomen is voor jou belangrijk
  • Je koopt regelmatig iets via internet
  • Je bent veel onderweg met de auto

Sluit dus tijdig een rechtsbijstand­verzekering af. Op het moment dat hulp echt nodig is, is het vaak al te laat. 

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat