Wat is een rechtsbijstand­verzekering?

Stel dat je een geschil hebt met je werkgever. Je krijgt geen bouwvergunning voor je dakkapel. Of je bent het niet eens met de behandeling van een arts. Met een rechtsbijstand­verzekering ben je verzekerd van rechtshulp.

Met een rechtsbijstands­verzekering heb je recht op juridische bijstand door de jurist van de rechtsbijstand­verzekeraar. Ook de kosten van het inhuren van externe deskundigen, advocaten en een gerechtelijke procedure zijn gedekt.

Bereken je premie

Een gerust gevoel

Ook al denk je gelijk te hebben, het kan ingewikkeld zijn om de ander daarvan te overtuigen en de schade te verhalen. Nog los van onverwacht hoge kosten van advocaten waar je mee te maken krijgt. Het geeft een gerust gevoel als je kunt terugvallen op juridische specialisten die je bijstaan zonder dat je een flinke rekening gepresenteerd krijgt.

24/7 verzekerd van juridische bijstand

Met een rechtsbijstand­verzekering hoef je je daarover geen zorgen te maken. Onze experts nemen al het werk uit handen en zorgen voor een oplossing. Zij ondersteunen je zo nodig tot in de rechtszaal. Voor dringende zaken kun je zelfs 7 dagen per week en 24 uur per dag bij ons terecht. Dat geeft een gerust gevoel.

Voordelen:

  • Altijd een jurist aan uw zijde
  • Jaarpremie kost minder dan het gemiddelde uurtarief van een advocaat
  • Ook juridisch advies over zaken die u niet verzekert
  • Klanten beoordelen Arag na het behandelen van hun zaak met een 8,2
  • 14 dagen bedenktijd, niet tevreden dan geld terug

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat