Waarom heb je een aansprakelijkheids­verzekering nodig?

We adviseren je als particulier altijd een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een klein ongelukje kan namelijk grote gevolgen hebben.

Er zijn genoeg vervelende gebeurtenissen te bedenken waarvoor je aansprakelijk kunt worden gesteld. Je morst per ongeluk rode wijn op de bank van je ouders. Of je kind schopt een bal door de ruit van de buren. Niet alleen ongelukjes die je zelf overkomen, maar ook die je kinderen of huisdieren veroorzaken. Voor deze situaties biedt een aansprakelijkheidsverzekering uitkomst.

Bereken je premie

Klein ongelukje, grote schade

Wanneer je per ongeluk spullen van een ander beschadigt of iemand door jouw toedoen onbedoeld gewond raakt, kun je aansprakelijk worden gesteld. En al is een ongelukje nog zo klein, de schadeclaim kan hoog oplopen.

Onze aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van dit soort ongelukjes. Je bent niet alleen verzekerd voor de schades die je zelf onbedoeld veroorzaakt, maar ook voor de ongelukjes die je partner, kinderen of huisdieren veroorzaken.

Goed verzekerd

Deze verzekering dekt bijna alle gevallen van aansprakelijkheid die ontstaan doordat je per ongeluk schade aan de eigendommen van een ander toebrengt. En de AVP dekt ook de financiële gevolgen van letsel aan anderen.

Voordelen

  • Ruime verzekerde som tot maximaal € 2.500.000
  • Geen eigen risico
  • Vriendendienst dekking
  • In bruikleendekking
  • Schade door huisdieren meeverzekerd

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat