Voor wie is een aansprakelijkheids­verzekering?

We adviseren je als particulier altijd een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een klein ongelukje kan namelijk grote gevolgen hebben.

Onze aansprakelijkheidsverzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van je huishouden. Of je nu alleenstaand bent of samen met een partner woont, wel of geen kinderen hebt en wel of geen huisdieren houdt: wij zorgen voor een verzekering die bij jouw situatie past.

Bereken je premie

Ongelukjes

Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben jij, je gezinsleden, andere huisgenoten en huisdieren goed verzekerd tegen de financiële gevolgen van ongelukjes.

Een ongelukje is helaas zo gebeurd. Als je kinderen die tijdens een familiebezoek per ongeluk een antieke vaas omstoten. Of je hond die in zijn speelsheid het fietspad oprent en daarbij een fietser ten val brengt. Dergelijke ongelukjes zijn op zichzelf al vervelend genoeg, daarom nemen wij graag de financiële zorgen voor jou uit handen.

Schade door jouw huis, bij vrijwilligerswerk en sport & spel

Een dakpan van jouw huis vliegt er af tijdens een flinke storm en komt terecht op de auto van de buurman. Je bent met deze verzekering gedekt, net als voor schade of letsel door sport en spel - als het niet om een medespeler gaat. Schade die ontstaat tijdens vrijwilligerswerk of betaald vakantiewerk van je kinderen valt ook onder deze verzekering.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat