Dekking vakantiehuis­verzekering

Je vakantiehuis verzeker je niet zomaar ergens. Je verwacht het beste en dat mag! Je kunt jouw vakantiehuis in Nederland en bijna alle Europese landen allrisk verzekeren. En verhuur van je vakantiewoning is ook gedekt.

Jouw vakantiehuis goed, snel en voordelig verzekerd inclusief verhuur en aansprakelijkheid!

Bereken je premie

Alle dekkingen op een rij

1. Opstal

Je vakantiehuis (inclusief bijgebouwen en zwembad) is verzekerd tegen schade die ontstaat door brand, ontploffing, inbraak, blikseminslag, storm of neerslag. Let op een vakantiehuis in het buitenland die kleiner is dan 50 m2 of groter dan 300 m2 kunnen wij niet verzekeren.

2. Inboedel

Schade aan je vaste inrichting/inboedel als gevolg van brand, ontploffing, inbraak, blikseminslag, storm of neerslag, is gedekt.

3. Aansprakelijkheid

Je aansprakelijkheid voor schade aan personen en objecten is verzekerd tot € 1.000.000 per schade.

Voor de verzekeringen van de vakantiewoningen in het buitenland geldt dat het aansprakelijkheidsrisico als bezitter van de verzekerde woning is meeverzekerd op voorwaarde dat de woning naast verhuur ook door verzekeringnemer zelf wordt gebruikt.

Voor aansprakelijkheid bij een vakantiehuis in het buitenland is de aansprakelijkheid gemaximeerd op 750.000 euro per gebeurtenis en 1.000.000 per jaar voor alle gebeurtenissen tezamen.

4. Verhuur

Verhuur van uw vakantievilla is meeverzekerd. Dit geldt niet alleen voor verhuur aan familie, vrienden en kennissen, maar ook voor professioneel verhuur via Airbnb en Booking.com.

5. Buitenland

Verhuurt u uw huis in het buitenland, dan is commerciële verhuur niet verzekerd. U mag uw vakantiehuis verhuren aan derden (zelf) maar als u dat meer dan 26 weken per jaar doet, dan is dat ook niet verzekerd.

6. Reisbagage

Alleen Nederland - Bij diefstal of verlies ben je verzekerd tot € 1.500 per schade.

Bereken je premie

Zie ook
Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat