Wat is een opstalverzekering?

Met de opstalverzekering van United Insurance ben je uitstekend verzekerd tegen schade aan je woonhuis.

Je woning is één van je meest waardevolle bezittingen. Schade aan je woning wil je dan ook liever voorkomen. Toch heb je niet overal invloed op. Zo kan je huis worden getroffen door een razende storm of een overslaande brand.

Om dit soort schades te herstellen kan het noodzakelijk zijn om je huis of een deel ervan opnieuw op te bouwen. De kosten die dit met zich meebrengt zijn voor de meeste mensen niet te dragen.

Bereken je premie

Onze opstalverzekering verzekert je woning tegen schade door o.a. brand, inbraak en extreem weer. Voor iedere eigenaar van een woonhuis is het aan te raden een opstalverzekering af te sluiten. Wij bieden een garantie tegen onderverzekering en glas is standaard meeverzekerd!

Voordelen

  • Garantie tegen onderverzekering tot € 750.000
  • Allrisk dekking voor alle van buitenkomende onheilen
  • Glas standaard meeverzekerd in opstalverzekering
  • Bijgebouwen meeverzekerd: tuinhuis, garage, schuur, etc.

Vergelijk

Volgens het Verbond van Verzekeraars loont het om te shoppen. Daarom nodigen we je van harte uit om de proef op de som te nemen met onze heel scherp geprijsde woonverzekeringen. Voor opstal, inboedel en aansprakelijkheid maak je online in een paar minuten een premieberekening. Vergelijk deze met je huidige verzekering en bespaar direct.

Zie ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat