Voor wie is een inboedelverzekering?

De inboedelverzekering van United Insurance is er voor iedereen die de inrichting en eigendommen van zijn woning wil verzekeren.

Bereken je premie

Je bent zuinig op je dierbare spullen in huis. Mocht er toch schade ontstaan door brand, storm, diefstal, waterschade, aanrijdingen of vandalisme, dan is zowel kleine als grote schade bij ons goed verzekerd. Ook tijdens verhuur van je woning, bijvoorbeeld via Airbnb of Booking.com, is je inboedel gedekt. Deze dekking kent wel een aantal voorwaarden en bijzonderheden.

Voor iedereen met een koop of huurwoning

Onze inboedelverzekering is er voor iedereen die een huis of appartement huurt of bezit. Schade aan dierbare particuliere eigendommen is bij ons ruim verzekerd, ongeacht de samenstelling van je huishouden. Zo is onze dekking geschikt voor zowel alleenstaanden met of zonder kinderen als samenwonenden met of zonder kinderen.

Goed beschermd

Schade aan de spullen in je huis is helaas niet altijd te voorkomen. Zo kan er lekkage of brand in je huis ontstaan, waardoor je bezittingen beschadigen. Ook diefstalschade is helaas nooit volledig uit te sluiten. Met onze inboedelverzekering bescherm je jezelf en je huisgenoten of gezin daarom tegen de financiële gevolgen van dit soort schades.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat