Zonder zorgen terug van de wintersport

Voor velen lonken de pistes en de après-ski weer in de wintermaanden. Heerlijk om met vrienden of familie er op uit te trekken naar de sneeuw. Heb veel plezier!

Maar vergeet voordat je vertrekt niet dat een valpartij of schade tijdens de wintersportvakantie in een klein hoekje zit. Vooral jongeren blijken dit nogal eens te vergeten.

Jongeren op wintersport relatief veel pech en minst goed verzekerd

Wist je dat bijna de helft van de jongeren onder de 25 jaar die de afgelopen vijf jaar op wintersport is geweest, schade of pech heeft gehad op vakantie? En juist deze groep blijkt het minst goed verzekerd te zijn. Tja, dat is dan pech op pech.

Onverwachte medische kosten

Wij vinden het oprecht jammer om dergelijke statistieken te lezen, want de financiële schade is tenslotte zo makkelijk te voorkomen. Voor wintersporters die geen risico willen lopen op onverwachte medische kosten, is een reisverzekering met wintersportdekking en dekking van medische kosten van belang.

Want realiseer je dat zowel de zorgverzekering als een standaard reisverzekering niet de kosten van een reddingsactie of een gipsvlucht vergoeden. Hiervoor is de wintersportdekking van belang.

Een goede dekking van medische kosten is belangrijk omdat veel privéklinieken (zeker in wintersportgebieden) hogere tarieven hanteren voor de zorg. Met alleen een standaard reis- of zorgverzekering riskeer je hoge kosten als je onverhoopt in zo´n ziekenhuis belandt.

Wij geven je graag advies over een goede en volledige skiverzekering! En check onze supervoordelige reisverzekering.

Verzekerd op reis

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat