Voor wie is een reisverzekering?

Lekker op vakantie? Met onze reisverzekering ben je goed voorbereid. Ongeacht je bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waar je ook heen gaat.

De dekking van je reisverzekering stel je zelf samen. We bieden de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kies je voor Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kun je de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de reisverzekering volledig aansluit op jouw reizen.

Bereken je premie

Let op

Je kunt alleen een beroep doen op je annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Sport meeverzekerd

Hou je van actieve vakanties? Gangbare sporten zoals wandelen, fietsen en surfen zijn bij de doorlopende reisverzekering meeverzekerd. Zelfs als je op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden ben je daarvoor verzekerd. Zolang je geen onverantwoorde risico’s neemt, zo staat in de voorwaarden. Alleen voor skiën en snowboarden heb je een aparte dekking nodig.

Kinderen gratis

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd op onze reisverzekering. Vanaf dat moment geldt deze reisverzekering onbeperkt. Dus ook als je kind ouder wordt én thuis woont, blijft hij of zij gratis meeverzekerd bij onze reisverzekering.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat