Op vakantie? Sluit een passende reisverzekering!

Denk ook tijdig na over een goede reisverzekering. Een paar aandachtspunten:

  • Jouw basis zorgverzekering vergoedt bij noodzakelijke, medische hulp in het buitenland de kosten tot het maximum wat zo’n behandeling in Nederland kost. In een aantal landen zijn die kosten standaard veel hoger. Ook wanneer je in een privekliniek moet worden opgenomen, zullen de kosten vaak veel hoger zijn. Juist voor die extra medische kosten is een reisverzekering belangrijk.
  • Het kan noodzakelijk zijn dat je na een ongeval in het buitenland met speciaal vervoer moet terugkeren. Vaak zijn daarmee aanzienlijke kosten gemoeid. Bijna altijd zullen die kosten alleen maar vergoed worden als je een goede reisverzekering heeft afgesloten.
  • Waar ga je heen? Wat neem je mee? Wat ga je doen? Dit zijn belangrijke vragen bij het kiezen van een goede reisverzekering. Ga je risicovolle activiteiten/sporten doen? Of neem je dure camera’s, laptops, etc. mee?

Let daarom bij het afsluiten goed op dat je de juiste bij jouw passende keuzes maakt. Met onze reisverzekering hebben wij altijd de beste passende oplossing voor jou.

Geniet van jouw vakantie!

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat