Hoe werkt het?

Via United Insurance kun je premies berekenen en verzekeringen afsluiten. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds en in het weekend. Nadat je voor de gewenste verzekering hebt gekozen vul je jouw gegevens in en kies je de gewenste dekking. Daarna kies je of je een offerte wenst of dat je de verzekering direct wenst af te sluiten. Je beantwoordt zelf de slotvragen en verstuurt vanuit de website een elektronische aanvraag.

Nadat achter de schermen binnen enkele seconden de benodigde controles hebben plaatsgevonden, zie je vervolgens direct of de aanvraag is geaccepteerd en onder welk polisnummer deze is geadministreerd. De polis heb je dan direct per e-mail en online polismap ter beschikking en bij een autoverzekering ook meteen de groene kaart.

Bij United Insurance ontvang je direct nadat je de gegevens voor de offerte hebt ingevuld een voorstel samen met de voorwaarden. Je kunt direct hierna desgewenst de verzekering ook afsluiten en hiermee een forse besparing realiseren. Het afsluiten van de verzekering doe je rechtstreeks en online, zonder advies. Je bent daarom zelf verantwoordelijk voor je keuze, het afsluiten en uiteindelijk het beheer van je verzekering.

‹ Terug

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat