Wat gebeurt er als ik niet tijdig betaal?

Indien je de premie niet op tijd betaalt of als een incasso wordt gestorneerd dan wordt de dekking van je autoverzekering per direct opgeschort. Dit betekent dat je dan niet meer verzekerd bent en je het voertuig niet kunt gebruiken.

Je wordt hiervan in kennis gesteld en krijgt een aantal werkdagen om de premie alsnog te voldoen. Bij tijdige betaling wordt de dekking van je verzekering in kracht hersteld.

Betaal je niet op tijd dan wordt de verzekering geroyeerd en wordt je als wanbetaler geregistreerd.

De premie voor je United Insurance autoverzekering wordt geïncasseerd door Klap b.v. Deze naam zie je daarom op je rekeningafschrift vermeld. Let op dat je de premie tijdig betaalt en bij een automatische incasso niet storneert. Er is geen verplichting om bij de eerste premie een aanmaning te sturen en bij niet betalen of een storno gaan wij direct over tot beëindiging van de verzekering.

Dit is een bewuste keuze. Wij zijn zorgvuldig in onze selectie wie wij verzekeren. Dat doen wij met de risico´s bij acceptatie en ook bij de betalingsmoraal. Op deze manier kunnen wij tegen lage kosten blijven werken en zijn wij in staat om jou ook in de toekomst een hele scherpe premie aan te blijven bieden. Jij plukt daar de vruchten van!

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat