United Insurance home

Overlijdensrisicoverzekering online afsluiten

We geven het meteen toe. Er zijn leukere dingen om over na te denken. In heel Nederland gaat dit jaarlijks om tussen de 10.000 en 20.000 mensen die tussen hun 20e en 50e jaar overlijden. Het is dus een serieus te nemen risico.

Profiteer van premiedaling

Veel mensen hebben in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Bijvoorbeeld in het kader van een afgesloten hypotheek. De concurrentie op overlijdensrisicoverzekeringen tussen verzekeringsmaatschappijen is heel fel. Hierdoor zijn binnen enkele jaren de premies sterk gedaald. Indien jouw gezondheid goed is, adviseren wij je te onderzoeken of jouw bestaande overlijdensrisicoverzekering kunt oversluiten naar een verzekering met een voor jou gunstigere premie. En deze mogelijkheid hebben wij!

premie berekenen

United Insurance breekt de markt open!

Afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt om ook voor de overlijdensrisicoverzekering een volledige online en digitale module aan te bieden. Het door ons gekozen aanbod is de GoedIdee! Nabestaandenverzekering van Dazure. Deze verzekering kent een aantal unieke elementen:

Slechts 89 euro eenmalig!

En wij rekenen slechts eenmalig € 89 voor het tot stand komen van de nieuwe verzekering. Dat is al snel honderden euro´s goedkoper dan Independer, uw Bank of de Consumentenbond!

Benieuwd hoeveel je kunt besparen? Bereken online de premie en vraag de verzekering desgewenst meteen aan.

Nog een lopende verzekering?
Een overlijdensrisicoverzekering kun je gemakkelijk opzeggen. Zorg wel dat je eerst een nieuwe hebt aangevraagd en hiervoor bent geaccepteerd.

Heb je echt goed inzicht?
Het valt ons op, dat weinigen echt goed beseffen hoe hun financiële situatie is, indien er sprake is van een onverwacht overlijden. Te makkelijk wordt gedacht, dat Nederland toch zulke goede sociale voorzieningen heeft of dat de werkgever "het wel goed geregeld&quto; heeft. In de praktijk valt dit regelmatig tegen.

Pensioen en nabestaanden
Op het gebied van de pensioenen vinden er veel veranderingen plaats. Bij hogere inkomens wordt nog maar tot een beperkt bedrag pensioen opgebouwd. Echter dit heeft ook gevolgen voor het nabestaandenpensioen. Soms ook zien we, dat werknemers hun nabestaandenpensioen inruilen voor een hoger ouderdomspensioen. Dat kan en mag, maar als er dan een overlijden plaatsvindt, dan staat de nabestaande financieel met lege handen. Het is verstandig om periodiek inzicht te hebben wat het pensioen van de werkgever nu precies voor de achterblijvende nabestaanden regelt.

Goedkoper dan veel andere oplossingen
Bij het zoeken naar financiële zekerheid in verband met het risico van voortijdig overlijden bestaan er veel mogelijkheden. De overlijdensrisicoverzekering blijkt daarbij in de praktijk vaak de meest flexibele en financieel goedkoopste oplossing. Bij een overlijdensrisicoverzekering komt een kapitaal ineens tot uitkering, bijvoorbeeld om de hypotheekschuld in een keer geheel of gedeeltelijk af te lossen. Of om als aanvulling op het inkomen te dienen voor de nabestaanden.

premie berekenen

Wil je meer weten over deze overlijdensrisicoverzekering?

Op van van a tot zekerheid lees je meer. Deze website van het Verbond van Verzekeraars geeft objectieve en betrouwbare informatie.

Overlijdensrisicoverzekering berekenen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld:


Reviews ›
8,22982 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.