Schade door een onbekende dader

Bij veel verkeersschades is er sprake van een ongeval waar 2 partijen bij betrokken zijn. De schade wordt vergoed door de verzekeraar van de partij die schuldig is. Helaas is het niet altijd even duidelijk wie schuldig is aan het ongeval.

Soms is het nog ingewikkelder: er is niemand op wie je de schade kunt verhalen, bijvoorbeeld omdat de veroorzaker is doorgereden of niet verzekerd was.

Waarborgfonds Motorverkeer

In dat geval kan de schade wellicht geclaimd worden bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Ook kan het gebeuren dat je wel letselschade heeft maar je hebt geen enkele schuld aan het ongeval. Bijvoorbeeld als je passagier was van een auto die bij een ongeval betrokken is geraakt.

Om ervoor te zorgen dat je in die gevallen niet onnodig wordt benadeeld, is de regeling schuldloze derde in het leven geroepen. Het verhalen van de schade kan in deze gevallen bijzonder lastig zijn.

Gelukkig kun je rekenen op onze expertise. Dankzij onze kennis en ervaring met schadeafwikkeling weten wij welke wegen we moeten bewandelen om je schade te verhalen!

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat