Autoverzekering voor senioren

Een derde van de autoverzekeraars weigert oudere verzekeringnemers. En als senioren al worden geaccepteerd, moeten ze vaak een aanzienlijk hogere premie betalen dan jongere verzekerden!

Veel schadevrije jaren, toch verhoging premie

Dit laatste geldt niet alleen voor nieuwe klanten: veel verzekeraars verhogen de premie van hun bestaande klanten als deze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Zelfs klanten die in de loop van de tijd veel schadevrije jaren hebben opgebouwd, ontkomen niet aan de hogere premie voor hun autopolis.

Het enige dat hen rest is overstappen naar een andere verzekeraar. Gelukkig zijn er nog steeds verzekeringsmaatschappijen die oudere bestuurders wél accepteren, en tegen nog een redelijke premie ook.

Geheel onafhankelijk

Wij werken met een groot aantal verschillende verzekeraars, en vergelijken zowel de voorwaarden als de premie. Zo bieden wij onze klanten de autoverzekering die in hun situatie het beste is. Daarnaast bekijken we regelmatig of de verzekeringen die onze klanten hebben, nog wel passend zijn. Is er een betere of voordeligere verzekering beschikbaar, dan bieden wij die aan. Want wij zijn geheel onafhankelijk en stellen het belang van onze klanten altijd voorop.

En dat doen wij zowel bij aanvang als opnieuw ieder jaar met de “Geïnformeerde Vergelijking” geheel automatisch.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat