Delta Lloyd wordt geleidelijk Nationale-Nederlanden

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden bundelen de krachten en gaan samen verder als één bedrijf. Wat betekent dat voor jou als verzekerde bij Delta Lloyd?

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden willen hun kennis, ervaring en ondernemerschap bundelen. Hierdoor willen ze beter aan de veranderende wensen van hun klanten voldoen. Door de expertise en schaalgrootte willen ze hun producten en dienstverlening klantgerichter en innovatiever maken.

Maar wat betekent dit voor mij?

De samenvoeging van de 2 verzekeraars gaat geleidelijk waarvan het proces al sinds medio 2017 in gang is gezet. Niet alle onderdelen en producten van de organisaties zullen tegelijk opgaan in de nieuwe organisatie.

De meeste producten van Delta Lloyd krijgen in de komende 2 jaar een andere naam en/of worden overgezet naar een product van Nationale-Nederlanden. Het is nu nog niet bekend of je voorwaarden, kosten of premies veranderen.

Op de website van Nationale-Nederlanden staat dat er als er voor jou iets verandert, je daarover altijd per product een persoonlijk bericht ontvangt. Je krijgt op tijd een brief of e-mail waarin ze aangeven wat er precies voor jou verandert. Je hoef nu dus zelf niets te doen.

Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je deze altijd aan ons stellen. Neem even contact met ons op!

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat