Unieke elementen overlijdens­risico­verzekering United Insurance

Het door ons gekozen aanbod is de GoedIdee! Nabestaandenverzekering van Dazure. Deze overlijdensverzekering kent een aantal unieke elementen:

  • Blijvend lage premie
  • De premie stijgt nooit en kan wel dalen!
  • Lage premie en snelle acceptatie
  • Bij beëindiging ontvang je het premiedepot terug
  • Soepele medische waarborgen, meestal is een keuring niet nodig
  • 14 dagen bedenktijd, niet tevreden dan jouw geld terug
  • Slechts 49 euro eenmalig!

En wij rekenen slechts eenmalig € 49 voor het tot stand komen van de nieuwe verzekering. Dat is al snel honderden euro´s goedkoper dan Independer, uw Bank of de Consumentenbond!

Benieuwd hoeveel je kunt besparen? Bereken online de premie en vraag de verzekering desgewenst meteen aan.

Heb je echt goed inzicht?

Het valt ons op, dat weinigen echt goed beseffen hoe hun financiële situatie is, indien er sprake is van een onverwacht overlijden. Te makkelijk wordt gedacht, dat Nederland toch zulke goede sociale voorzieningen heeft of dat de werkgever "het wel goed geregeld" heeft. In de praktijk valt dit regelmatig tegen.

Pensioen en nabestaanden

Op het gebied van de pensioenen vinden er veel veranderingen plaats. Bij hogere inkomens wordt nog maar tot een beperkt bedrag pensioen opgebouwd. Echter dit heeft ook gevolgen voor het nabestaandenpensioen.

Soms ook zien we, dat werknemers hun nabestaandenpensioen inruilen voor een hoger ouderdomspensioen. Dat kan en mag, maar als er dan een overlijden plaatsvindt, dan staat de nabestaande financieel met lege handen. Het is verstandig om periodiek inzicht te hebben wat het pensioen van de werkgever nu precies voor de achterblijvende nabestaanden regelt.

Goedkoper dan veel andere oplossingen

Bij het zoeken naar financiële zekerheid in verband met het risico van voortijdig overlijden bestaan er veel mogelijkheden. De overlijdensrisicoverzekering blijkt daarbij in de praktijk vaak de meest flexibele en financieel goedkoopste oplossing.

Bij een overlijdensrisicoverzekering komt een kapitaal ineens tot uitkering, bijvoorbeeld om de hypotheekschuld in een keer geheel of gedeeltelijk af te lossen. Of om als aanvulling op het inkomen te dienen voor de nabestaanden.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu