Moneyview beloont Aansprakelijkheids­verzekering van United Insurance met 5 sterren

In de jaarlijkse ProductRating van onderzoeksbureau Moneyview heeft de aansprakelijkheids­verzekering van United Insurance de maximale score van 5 sterren gekregen op 'Prijs'. Dit is het resultaat van de zeer scherpe prijsstelling en de verhoging van het verzekerde bedrag eerder dit jaar.

United Insurance verhoogde het verzekerde bedrag van € 1,25 miljoen naar € 2,5 miljoen en voldeed door deze maatregel aan de norm voor de jaarlijkse vergelijking van aansprakelijkheidsverzekeringen door MoneyView. De particuliere aansprakelijkheids­verzekering wordt ook wel Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering, AVP of WA-verzekering genoemd. Het is behalve voor jagers geen verplichte verzekering, maar voor particulieren toch verstandig om af te sluiten.

Bram Grundmeijer, commercieel directeur van United Insurance: “Wij zijn er trots op dat een onafhankelijke partij als MoneyView onze aansprakelijkheids­verzekering heeft beoordeeld met een 5-sterrenrating op 'Prijs'. We maken ons sterk om voor onze klanten altijd het meest optimale aanbod te vinden voor het afdekken van hun risico´s. Deze rating laat zien dat we daar goed mee bezig zijn.”

Over United Insurance

United Insurance is het particuliere online label van Klap Verzekeringsmakelaar, dat grote volumes aan particuliere verzekeringsproducten inkoopt. In het brede marktaanbod zit een groot verschil in prijs en kwaliteit. Niet iedereen is in staat - of heeft de tijd - om zich voldoende te verdiepen in de oplossingen om financiële risico´s goed af te dekken. United Insurance maakt het mensen makkelijk om de juiste keuzes te maken. Van elk product selecteert United Insurance slechts enkele aanbieders met uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Over de MoneyView ProductRating

MoneyView is een onafhankelijk onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. Voor deze ProductRating heeft MoneyView 35 aansprakelijkheids­verzekeringen voor particulieren (AVP´s) vergeleken. De prijsanalyse is gedaan op basis van 24 profielen die variëren in gezinssamenstelling, verzekerde bedragen en eigen risico´s. In de prijsanalyse zijn de poliskosten meegenomen, deze kunnen bij een AVP een relatief groot aandeel hebben in het totaal te betalen bedrag.

Bereken je premie

Meer informatie?

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat