Aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance als beste getest door Consumentenbond

De Consumentenbond test jaarlijks bijna 30 aansprakelijkheidsverzekeringen (AVP's) op premies en voorwaarden. Ook in de maand februari van dit jaar heeft de Consumentenbond weer alle kleine lettertjes en prijzen onder de loep genomen en is de particuliere aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance, net als in 2018, wederom uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Missie United Insurance

Dit predicaat sluit aan op de missie van United Insurance om consumenten uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren. United Insurance vergelijkt voortdurend de premies van alle verzekeraars en zorgt ervoor dat zij altijd tot de goedkoopste behoren, met als doel dat de klant altijd het beste uit is.

Goede voorwaarden voor een redelijke prijs

Volgens de Consumentenbond heeft de aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance goede voorwaarden voor een redelijke prijs en scoort een 8,6 in de test. Gezinnen met kinderen betalen bij United Insurance afgerond €43 per jaar, alleenstaanden met of gezinnen zónder kinderen betalen €38 en singles slechts €25 per jaar. Daarnaast beantwoordt United Insurance vragen over de aansprakelijkheidsverzekering niet alleen telefonisch of per mail, maar ook via WhatsApp. De doelstelling is om direct te helpen en alle vragen te beantwoorden zonder lange wacht- en responstijden en het streven is om op werkdagen binnen 24 uur te antwoorden en doen dat vaak ook op zaterdag en zondag.

United Insurance is een initiatief van Klap Verzekeringsmakelaar uit Amsterdam.

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat