United Insurance home

Goedkoopste autoverzekering van Nederland

Via United Insurance profiteert u van de goedkoopste autoverzekering van Nederland. Met een uitgebreide dekking en aantrekkelijke extra´s toch zeer voordelig uit zijn dat kan met de autoverzekering van United Insurance.

Recent deed MoneyView onderzoek naar autoverzekeringen. Hieruit komt naar voren dat United Insurance met de allrisk autoverzekering als enige de maximale score van 5 sterren haalt bij Beste autoverzekering en Goedkoopste autoverzekering.

En daarmee met recht de claim neerlegt de beste autoverzekering van Nederland. De beoordelingen door onze klanten met ruim een 8,5 zijn het bewijs uit de praktijk. Lees meer...

Onze premies vergelijken wij voortdurend met andere autoverzekeraars en daarmee zorgen wij er altijd voor dat tot de goedkoopste behoren. Hierdoor bent u altijd verzekerd tegen een scherpe premie en hoeft u niet telkens de hele markt af te stropen op zoek naar een goedkoop aanbod.

U regelt via ons alles online en meteen na uw aanvraag voor de autoverzekering weet u of u geaccepteerd bent. Hierna ontvangt u dan ook direct per e-mail de polis en de groene kaart van uw autoverzekering.

Wij kennen geen toeslag (of korting) voor meer of minder kilometers per jaar en rekenen geen toeslag voor oudere of jongere bestuurders. Daarom weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem de proef op de som en bereken hoeveel u bespaart.

Wilt u meer weten over deze autoverzekering?

Op van van a tot zekerheid leest u meer. Deze website van het Verbond van Verzekeraars geeft objectieve en betrouwbare informatie.

premie berekenen

Autoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,5345 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.