Hoe kan United Insurance zo goedkoop zijn?

Vaak wordt ons de vraag gesteld hoe het kan dat onze premies zo laag zijn. Het antwoord is heel eenvoudig; wij maken zo min mogelijk kosten. Zijn er dan beperkingen in onze dienstverlening? Nee, integendeel!

Waar behalen wij dan onze kostenbesparingen in?

Wij doen zoveel mogelijk online. Het berekenen van premies, versturen van offertes en het aanvragen van verzekeringen gebeurt is een geautomatiseerd proces. Net als bijna het hele traject dat hierop volgt. Of dat nu de acceptatie is of het verzenden van de polis, groene kaart en nota. Bovendien kunnen antwoorden op de meest gestelde vragen via de website worden gevonden.

Wij letten goed op wie wij in huis halen als verzekerden. Zo is onze selectie iets strenger dan bij onze collega's en zijn wij strikt in het hanteren van betalingstermijnen. Voor jou heeft dit als voordeel dat wij een gezond premiebeleid kunnen voeren en daarmee ook voor komende jaren een lage premie te kunnen blijven bieden. Daar pluk jij de vruchten van.

En uiteraard hebben wij heel scherp voor je ingekocht. United Insurance is een online merk van Klap Verzekeringsmakelaar. De kennis en ervaring sinds 1854 zetten wij in om de laagste prijs en het beste product voor je te selecteren. Wel zo'n veilig gevoel.

Heb ik dan nog wel service?

Ja! Doordat wij alle administratie automatisch laten verlopen, houden wij tijd over om je van dienst te zijn. Of dat nou die ene laatste brandende vraag is voordat je een aanvraag indient, je bent de groene kaart kwijt of je hebt onze hulp nodig bij een schade, wij staan voor je klaar.

Een enthousiast team van specialisten heeft antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je ook als het een keertje tegenzit een beroep op hulp kunt doen.

Zijn er dan nog nadelen?

Niet voor jou, wel voor ons. De naamsbekendheid van United Insurance is niet zo heel groot. Om de kosten laag te houden doen wij beperkt aan marketing, geen radio of tv commercials en geen advertenties in kranten en tijdschriften. Ook draaien wij geen dure programma's met webmasters. Doordat wij ook hier nauwelijks kosten maken, hoeven wij geen marge in de premie te houden. En ook daarmee houden wij onze premies laag.

Graag staan wij voor je klaar. Ons beste bewijs is de blijvend lage premie.
Let's buy it together!


Bram Grundmeijer

Met vriendelijke groet,

Bram Grundmeijer
Commercieel directeur

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat