Alleengaand en zelfstandig

Singles tussen de 18 en 27 jaar hebben hun verzekeringen niet optimaal ingericht. Enerzijds omdat zij er geen zin in en tijd voor hebben. Anderzijds omdat veel verzekeringsproducten niet op singles zijn afgestemd. Daarnaast heeft 1 op de 5 singles geen idee of hij of zij wel goed verzekerd is.

Specifieke wensen

Onze ervaring is dat singles zich wel degelijk goed willen verzekeren, maar dat zij daarbij een zeer gerichte wens hebben. Zij benaderen ons bijvoorbeeld voor het verzekeren van geneeskundige kosten in het buitenland of voor het verzekeren van de prachtige computer die is aangeschaft.

Echter, er is meer van belang. Want als bijvoorbeeld de inboedel wordt gestolen, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote financiële consequenties hebben. Ook voor een single.

Juist dan is het fijn om een dergelijk risico voor een paar tientjes per jaar in een aansprakelijkheids­verzekering af te dekken.

Oververzekerd

Naast het niet verzekerd zijn, zien wij ook regelmatig dat singles oververzekerd zijn. Bijvoorbeeld omdat zij verzekerd zijn met een (familie)pakket waarin allerlei elementen zitten die niet op hen van toepassing zijn. Onnodig veel premiekosten dus.

Zie ook:
Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat