Aansprakelijkheidsverzekering United Insurance beoordeeld met 5 sterren door MoneyView

Onderzoeksbureau MoneyView heeft de Particuliere aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance beoordeeld met 5 sterren op ‘Prijs’! Deze maximale score is behaald in de jaarlijkse productrating van MoneyView.

United Insurance biedt (online) aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren aan met ruime voorwaarden tegen een scherpe prijs. United Insurance is trots op de behaalde waardering door MoneyView!

MoneyView ProductRating

MoneyView analyseert al sinds 1993 financiële producten en diensten. Inmiddels beschikt MoneyView over een database waarin informatie en voorwaarden van vrijwel alle financiële producten en aanbieders in Nederland te vinden is. Om financiële producten of verzekeringen snel te kunnen vergelijken, is de MoneyView ProductRating ontwikkeld. Hierin worden bank- en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergeleken en beoordeeld op basis van onder andere prijs en productvoorwaarden. Dit keer zijn de prijzen van 31 aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren onderzocht voor verschillende gezinssamenstellingen, verzekerde bedragen en eigen risico’s. Vervolgens zijn de prijzen vergeleken aan de hand van meerdere criteria, waarbij het product van United Insurance 5 sterren heeft ontvangen.

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Of je nou verzekerd bent bij United Insurance of bij een van de andere aanbieders, wij adviseren je als particulier altijd een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren af te sluiten. Een klein ongelukje kan namelijk grote gevolgen hebben.

Schadeclaim

Wanneer je per ongeluk letselschade of schade aan spullen van anderen veroorzaakt, kun je aansprakelijk worden gesteld. Ook bij een klein ongelukje, kan de schadeclaim hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van dit soort ongelukjes. Niet alleen de schades die je zelf onbedoeld veroorzaakt, zijn verzekerd maar ook de ongelukjes die je partner, kinderen of huisdieren veroorzaken.

Niet verplicht, wel verstandig

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar kan wel zeer verstandig zijn. Door onafhankelijke instanties als de Consumentenbond, Independer en Nibud wordt dan ook aangeraden een particuliere aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering beschermt je tegen persoonlijke aansprakelijkheidsrisico’s en kost vaak niet meer dan een paar euro per maand. Door de ruime voorwaarden ben je gedekt in bijna alle gevallen waarin je persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld.

Online afsluiten

Bij United Insurance kun je de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren eenvoudig online afsluiten. Andere voordelen van onze verzekering zijn: ruim verzekerd bedrag mogelijk tot maximaal € 2.500.000; geen eigen risico bij schade; vriendendienst dekking; in bruikleendekking; schade veroorzaakt door huisdieren is meeverzekerd.

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu
Live chat