United Insurance home

De beste zorgverzekering

De beste zorgverzekering vindt u bij United Insurance. Wij hebben voor u een keuze gemaakt waarbij de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product door ons is afgewogen.

United Insurance kiest voor het Delta Lloyd aanbod. Al 11 jaar op rij biedt United Insurance u de hoogste kortingen op de Delta Lloyd zorgverzekering met uitgebreide dekkingen. En doet dat ook in 2017.

Ook goedkoop

De beste zorgverzekering van United Insurance is bovendien ook goedkoop. U heeft al een restitutie zorgverzekering voor € 101,47 per maand! Wij bieden namelijk 9% korting aan op uw restitutie basisverzekering en tot maar liefst 20% korting op uw aanvullende verzekeringen. Op deze website kunt u gemakkelijk uw premie uitrekenen en eenvoudig overstappen. Wij voorzien u hierbij van helder en overzichtelijk advies.

premie berekenen


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Switch to English