United Insurance home

Nieuws

zonder zorgen terug van de wintersport

2015-01-28

Voor velen lonken de pistes en de après-ski de komende maanden weer. Heerlijk om met vrienden of familie er op uit te trekken naar de sneeuw. Heb veel plezier! Maar vergeet voordat u vertrekt niet dat een valpartij of schade tijdens de wintersportvakantie in een klein hoekje zit. Vooral jongeren blijken dit nogal eens te vergeten. Wist u dat bijna de helft van de jongeren onder de 25 jaar die de afgelopen vijf jaar op wintersport is geweest, schade of pech heeft gehad op vakantie? En juist deze groep blijkt het minst goed verzekerd te zijn. Tja, dat is dan pech op pech. Wij vinden het oprecht jammer om dergelijke statistieken te lezen, want de financiële schade is tenslotte zo makkelijk te voorkomen. Voor wintersporters die geen risico willen lopen op onverwachte medische kosten, is een reisverzekering met wintersportdekking en dekking van medische kosten van belang. Want realiseer u dat zowel de zorgverzekering als een standaard reisverzekering niet de kosten van een reddingsactie of een gipsvlucht vergoeden. Hiervoor is de wintersportdekking van belang. Een goede dekking van medische kosten is belangrijk omdat veel privéklinieken (zeker in wintersportgebieden) hogere tarieven hanteren voor de zorg. Met alleen een standaard reis- of zorgverzekering riskeert u hoge kosten als u onverhoopt in zo´n ziekenhuis belandt. Wij geven u graag advies over een goede en volledige skiverzekering!

Check onze supervoordelige reisverzekering.

Hulp Nodig?

Bel 020 - 79 57 999

nu: Gesloten
vandaag (21-04): Gesloten
morgen (22-04): Gesloten
overmorgen (23-04): 8:30 tot 18:00

Whatsapp 06 - 28 56 30 70

Klanten beoordelen ons met gemiddeld:


Reviews ›
8,33011 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.