United Insurance home

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering van United Insurance bent u uitstekend verzekerd tegen schade die ontstaat door onder andere brand, inbraak en extreem weer. Voor iedere eigenaar van een woonhuis is het aan te raden een opstalverzekering af te sluiten. Wij bieden een garantie tegen onderverzekering en glas is standaard meeverzekerd!

premie berekenen

Uw woonhuis goed verzekerd

Tip voor appartementbezitters

Heeft u een koopappartement? Dan loopt uw opstalverzekering meestal via de VvE. U hoeft geen aparte opstalverzekering af te sluiten. Vraag dat even goed na. Let er wel op of u een glasverzekering heeft. Glas is niet altijd standaard meeverzekerd.

United Insurance verhoogt de premie opstalverzekering NIET.

In dikke letters verschijnen krantenkoppen met daaronder de berichten dat de verzekering van het huis duurder gaat worden. Met enkele tientallen euro’s per jaar. Als oorzaak wordt het extreme weer dat steeds vaker in Nederland voorkomt aangewezen. Met een stijging tussen 5 en 10 procent zou de premie inderdaad weleens met meer dan 30 euro per jaar kunnen stijgen. Volgens het Verbond van Verzekeraars loont shoppen. Daarom nodigen wij u van harte uit om de proef op de som te nemen met onze heel scherp geprijsde woonverzekeringen. Voor opstal, inboedel en aansprakelijkheid maakt u online in een paar minuten een premieberekening. Vergelijk deze met uw huidige verzekering en bespaar direct.

Nieuwsbrief

Geef je nu op voor de United Insurance nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van het beste aanbod.


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.