United Insurance home

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan uw dierbare particuliere eigendommen. U bent goed verzekerd tegen schade door brand, storm, diefstal, diverse vormen van waterschade, aanrijdingen en vandalisme. Het gaat dan om het particuliere gebruik van de inboedel. Zowel kleine als grote schade is verzekerd. Of dat nu een ongelukje op uw bankstel is, een brand in de keuken of een inbraak, in alle gevallen bent u met de inboedelverzekering goed verzekerd.

premie berekenen

Uw inboedel goed verzekerd:

Bij United Insurance vindt u alleen de meest uitgebreide All Risk dekking met garantie tegen onderverzekering. Dat is een hele bewuste keuze; bij schade wilt u er toch niet achterkomen dat in de kleine lettertjes nou net uw schade is uitgesloten? En daarom vindt u bij ons alleen de beste keuze en uiteraard tegen de laagste prijs.


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.