United Insurance home

Particuliere Aansprakelijkheidsverzekering (AVP)

Er zijn genoeg vervelende gebeurtenissen te bedenken waar u aansprakelijk voor kunt worden gesteld. Niet alleen ongelukjes die u zelf overkomt, maar ook die uw kinderen of huisdieren veroorzaken. Voor deze situaties heeft u een aansprakelijkheidsverzekering.

De particuliere aansprakelijkheidsverzekering wordt ook wel Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering, AVP of WA verzekering particulieren genoemd. Behalve voor jagers is het niet een wettelijke verplichte verzekering. Toch adviseren wij om deze als particulier altijd af te sluiten. Een klein ongelukje kan grote gevolgen hebben.

premie berekenen

Niet alleen voor ongelukjes die u zelf veroorzaakt

Deze verzekering dekt bijna alle gevallen van aansprakelijkheid die ontstaan doordat u per ongeluk schade aan de eigendommen van een ander toebrengt. En de AVP dekt ook de financiële gevolgen van letsel aan anderen.

Nieuwsbrief

Geef je nu op voor de United Insurance nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van het beste aanbod.


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.