United Insurance home

Schade melden

Op deze pagina treft u informatie aan die u nodig heeft om uw schade te melden aan uw auto, inboedel, woonhuis of schade door u veroorzaakt aan anderen.

Inhoud van deze pagina

Belangrijk!

Gouda & Bredius schadeherstelservice

Sinds 1 januari 2017 hebben wij ervoor gekozen om onze eigen Gouda & Bredius schadeherstelservice sturing voor auto´s te hanteren. De reden hiervan is dat wij u uitsluitend de beste herstellers met een goede prijs en een Focwa garantie willen bieden. Hiermee houden wij de schadelast laag en kunnen wij met maatschappijen onderhandelen over lagere tarieven voor u als onze relatie.

Onze Gouda & Bredius schadeherstelservice brengt u bij een verzekerde schade de volgende voordelen:

Let op! Indien u kiest voor een eigen schadehersteller kan dit gevolgen hebben voor uw eigen risico. In dit geval hanteren de meeste maatschappijen een verhoogd eigen risico, dat wel kan oplopen tot € 500,-. Wij verzoeken u dan ook om bij schade altijd contact met ons op te nemen zodat wij u naar de juiste hersteller kunnen sturen.

Ruitschade voertuig

Ruitschade kunt u laten herstellen door Carglass of Autototaalglas. Uw voordelen:

Een autoruitschade melden ›

Schadeformulier autoschades

Heeft u autoschade? Vul dan het Europees Schadeformulier in. Vergeet u hierbij niet ook de achterkant van het schadeformulier in te vullen. U dient het schadeformulier zo snel mogelijk naar ons toe te sturen. Dit kan ook per mail naar schade@klap.com.

Wij verzoeken u contact met ons op te nemen voordat u de autoschade laat herstellen.

Bij het invullen van het Europees Schadeformulier dient u extra aandacht te besteden aan de volgende punten op het formulier:

Schadeformulier overige schades

Heeft u een andere schade? Vul dan het schadeformulier in.

Handleiding

Open het schadeformulier en vul deze in. Dit is een invulbaar pdf en deze kunt u online invullen. Sla het ingevulde document vervolgens op uw computer op en mail deze samen met eventuele foto's, offerte of aankoopnota naar schade@klap.com.

Schade kleiner dan €750?

Heeft u een schade onder een bedrag van € 750? Neem dan contact met ons op via 020 - 79 57 999. Wij kunnen kleinere schades veelal telefonisch met u afwikkelen.


De ervaringen...

Gemiddeld wordt de United Insurance schadebehandeling beoordeeld met een 9,0 uit 10 (235 reviews).

Pech met de auto? Meteen geholpen!

Schadeservices

020 79 57 999

040 29 67 139

026 40 02 390

+31 26 40 02 390

071 36 41 777


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.