United Insurance home

United Insurance Proclaimer

United Insurance is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.

United Insurance doet er alles aan om de inhoud van deze website actueel en correct te houden. Als u toch iets tegenkomt op deze website dat niet klopt of niet meer actueel is, laat u het ons dan meteen weten. Dan kunnen we zo snel mogelijk eventuele acties ondernemen. Wij stellen uw reactie altijd erg op prijs. U kunt via de servicepagina kiezen hoe u contact met ons opneemt.

De website United Insurance is voor u toegankelijk gemaakt. Toch kan het zijn dat u op de site een vorm van hinder ondervindt door een technisch mankement of een storing. Laat u ons dat dan zo spoedig mogelijk weten? Dan proberen we het op te lossen zodat u weer van United Insurance gebruik kunt maken.

Neem contact op met United Insurance als u schade heeft door onjuiste informatie of een technische storing op onze website. United Insurance probeert er dan samen met u uit te komen.

Alle informatie die u aan United Insurance verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Disclaimer

United Insurance voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.

Nieuwsbrief

Geef je nu op voor de United Insurance nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van het beste aanbod.


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.