United Insurance home

Hypotheek en overlijdensrisicoverzekering

Vaak is het verplicht om een overlijdensrisicoverzekering (ook wel ORV genoemd) af te sluiten als je een huis koopt. De hypotheekverstrekker (vaak de bank) zal dit als voorwaarde stellen. De verzekering is bedoeld om de hypotheek geheel of gedeeltelijk af te kunnen lossen mocht je komen te overlijden.

We kennen een aantal vormen van overlijdensrisicoverzekeringen:

Bij United Insurance vind je alle drie deze vormen en kunnen ze bovendien op één of twee levens worden afgesloten. Onze premie behoort te de goedkoopste in de markt, onze eenmalige kosten zijn dé laagste van Nederland en het product is één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen. Kortom, driemaal de beste keuze!

premie berekenen

Overlijdensrisicoverzekering verpanden

Meestal verplicht de hypotheekverstrekker u om de overlijdensrisicoverzekering te verpanden met haar als eerste begunstigde. Ook dan bent u helemaal vrij om de overlijdensrisicoverzekering af te sluiten waar u dat wilt. Ten onrechte wordt soms een andere indruk gegeven. Als u de verzekering dan elders sluit is het wel van belang dat u doorgeeft dat deze verpand wordt. De hypotheekverstrekker ontvangt dan een brief met de polis van de verzekeraar. Overigens is het zelfs als het niet verplicht is voor de hypotheek verstandig om een risicoverzekering af te sluiten voor uw nabestaanden.

Overlijdensrisicoverzekering:

premie berekenen

Wil je meer weten over deze overlijdensrisicoverzekering?

Op van van a tot zekerheid lees je meer. Deze website van het Verbond van Verzekeraars geeft objectieve en betrouwbare informatie.

Overlijdensrisicoverzekering berekenen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld:


Reviews ›
8,22981 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.