United Insurance home

Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

Goedkoop is duurkoop? Niet met de GoedIdee! overlijdensrisicoverzekering. De enige verzekering waarvan de premie tijdens de looptijd gegarandeerd nooit stijgt maar wel kan dalen!

En als je de verzekering eerder dan de overeengekomen looptijd beëndigt dan ontvang je een positieve waarde uit het premiedepot retour.

De kosteninhoudingen door de risicodrager op de al lage premies zijn minimaal. Deze bedragen 4% van de premie plus maandelijks € 2,50, Deze kosten zijn al in de premie die u wordt aangeboden verwerkt.

United Insurance berekent jou eenmalig € 89 voor het afsluiten van de verzekering, ook als je deze op twee levens afsluit! Jij bent gedurende de gehele looptijd geen kosten meer aan ons verschuldigd. Ook ontvangen wij geen enkele vergoeding van de risicodrager.

premie berekenen

Daarom de GoedIdee! Overlijdensrisicoverzekering:

premie berekenen

Wil je meer weten over deze overlijdensrisicoverzekering?

Op van van a tot zekerheid lees je meer. Deze website van het Verbond van Verzekeraars geeft objectieve en betrouwbare informatie.

Overlijdensrisicoverzekering berekenen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld:


Reviews ›
8,22987 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.