Beste aanbod Delta Lloyd Zorg

Met 9% korting op de basisverzekering én tot 20% (25% op Extra!) korting op aanvullende verzekeringen de goedkoopste Delta Lloyd zorgverzekering.

Bereken je premie

Goedkoopste Delta Lloyd zorgverzekering

Voor het 11de jaar op rij biedt alleen United Insurance u de hoogste kortingen op de Delta Lloyd zorgverzekering. Nergens anders vind je een beter aanbod.

Maak direct een berekening en ervaar of het ook voor jou de goedkoopste zorgverzekering is. Je vindt nergens in Nederland hogere kortingen voor de zorgverzekeringen van Delta Lloyd die voor iedereen toegankelijk zijn.

Iedereen heeft recht op de kortingen en de zorgverzekering is voor iedereen vrij toegankelijk

Heb je al een zorgverzekering bij Delta Lloyd en profiteer je nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons Online Overstapformulier om direct de korting aan te vragen.

Voordelen

  • 9% korting Delta Lloyd restitutie basisverzekering
  • 20% korting Delta Lloyd aanvullende verzekeringen (niet op Zilver)
  • Bestaande verzekerden bij Delta Lloyd profiteren ook van de hoge kortingen
  • Restitutiepolis, vrije zorgkeuze en dus geen verrassingen achteraf
  • Altijd acceptatie aanvullende pakketten Start, Extra, Compleet, Comfort, Top
  • Altijd acceptatie voor TandenGaaf € 250 en € 500*
  • 14 dagen bedenktijd
  • Opzegservice automatisch bij de aanvraag

* Voor TandenGaaf € 1000 nemen wij u non-selectief over op basis van een kopie-polis van een bestaande tandartsverzekering van € 1000 of hoger.

Bereken je premie

Premies 2018

United Insurance heeft de goedkoopste Delta Lloyd restitutie zorgverzekering van Nederland.

Met 9% korting op de basisverzekering en tot maar liefst 20% korting op de aanvullende zorgverzekeringen profiteer je altijd van de beste deal. Je betaalt bij United Insurance in 2018 slechts € 108,82 per maand voor de basispolis van Delta Lloyd zonder extra eigen risico. Met € 500 extra eigen risico is de premie slechts € 92,15 per maand.

Delta Lloyd basisverzekering 2018

Iedereen in Nederland moet een basisverzekering afsluiten. Delta Lloyd biedt haar verzekerden een restitutiepolis aan; de Delta Lloyd Zorgverzekering. Dit is een basisverzekering waarbij je veel keuzevrijheid hebt. Je bepaalt zelf welke zorgverlener hij kiest. De collectiviteitkorting op de basisverzekering bedraagt bij United Insurance de maximale 9%.

Wacht niet langer en profiteer bij United Insurance van de hoogste kortingen van Nederland. Ook in 2018 is United Insurance de goedkoopste aanbieder van de Delta Lloyd!

Besparen duurt maar 1 minuut!

Al bij verzekerd bij Delta Lloyd?

Ben je al bij Delta Lloyd verzekerd? Dan stapt je zonder gedoe over naar United Insurance. Met 9% en 20% (25% op Extra!) korting.

Je bent verzekerd bij Delta Lloyd en wilt ook in 2018 fors besparen op de premie? En dat zonder dat je een nieuwe verzekering hoeft aan te vragen? Ook als je elders een Delta Lloyd zorgverzekering hebt afgesloten.

Vul het Online Overstapformulier in en verstuur het naar ons. In 1 minuut bespaart je tot wel honderden euro´s per jaar.

Bereken je premie

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu