Voor wie is een overlijdens­risicoverzekering?

Iedereen tussen de 18 en 65 jaar die zijn dierbaren financieel goed wil achterlaten doet er goed aan bij United Insurance een optimale overlijdens­risicoverzekering af te sluiten.

Natuurlijk hoop je dat je deze verzekering niet nodig gaat hebben. Toch is het belangrijk om voor je nabestaanden een bedrag te reserveren mocht je onverhoopt komen te overlijden. Bij het afsluiten van een hypotheek wordt een overlijdens­risicoverzekering ook vaak meegenomen.

Bereken je premie

Uitkering tot € 2,5 miljoen

Je kunt je via ons verzekeren voor een bedrag tussen de € 10.000 en € 2.500.000 voor maximaal 2 verzekerden en maximaal 2 verzekeringsnemers. Als je je verzekert boven een bedrag van € 400.000 is een medische keuring nodig. Iedereen tussen de 18 en 65 jaar kan bij ons een aanvraag indienen. De maximale verzekeringsduur is 50 jaar en de maximale eindleeftijd is 80 jaar.

Voor elke hypotheek

Premiesplitsing is mogelijk, ook kruislings. De verzekering kan verpand worden aan iedere geldverstrekker in Nederland voor het afsluiten van je hypotheek.

Wijziging persoonlijke situatie

Het kan zijn dat je persoonlijke situatie dermate verandert dat je deze verzekering tussentijds wilt wijzigen of stopzetten. Je kunt je verzekering op elk moment wijzigen of opzeggen door een e-mail waarin je een wijzigings- of opzegbrief meestuurt waar je handtekening op staat.

Let op: als er twee verzekeringsnemers zijn, moeten beiden akkoord gaan met de wijziging of opzegging. En als de verzekering is verpand aan je hypotheek, dan dient de pandhouder ook schriftelijk akkoord te gaan.

Bekijk ook:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Aanvragen Polismap Menu